• PRO

Зоя

Офіціант, адміністратор, 25 000 UAH

Considering positions:
Офіціант, адміністратор, Касир
Employment type:
full-time, part-time
Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Офіціант

from 11.2023 to 01.2025 (1 year 2 months)
Крафтове Пиво, ТОВ, Київ (Харчова промисловість)

Стандартні обов’язки офіціанта

Старший адміністратор

from 07.2017 to 05.2021 (3 years 10 months)
ТОВ «Крафтове Пиво»:Паб «Пілснер», «Таранка», «Ципа», «Ципа на Олімпійській», Київ (Харчова промисловість)

Старший адміністратор (керуюча закладом), адміністратор.
Досвід роботи на ПК, R-keeper, 1-C, google Таблиці.Робота з первинною документацією. Ведення щоденної та місячної звітності та касової дисципліни, проведення інвентаризацій, складання заявок на Госп.товари, барну продукцію та інше, для безперебійної роботи закладу, контроль залишків та замовлень. Вирішення нестандартних завдань, ремонтних питань, ремонту техніки,витрат закладу.Спілкування з гостями, робота з відгуками та вирішення конфліктних ситуацій. Конроль бюджету.Пошук,підбір,навчання та контроль усіх працівників закладу.Складання і ведення графіків виходу персоналу та контроль нарахування заробітної плати по графікам.Складання та оформлення/заміна страв в меню.Співпраця з менеджерами по тех.забезпеченню та СММ спеціалістами,часткове ведення сторінок в соціальних мережах.

Офіціант

from 08.2016 to 07.2017 (11 months)
ТОВ «Крафтове Пиво» Паб «Пілснер», Київх (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов‘язки професії офіціанта.

Офіціант;бармен-адміністратор

from 04.2011 to 07.2015 (4 years 3 months)
Ресторан «Дежавю», Хмільник (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант – стандартні обов'язки офіціанта.
Бармен/адміністратор - відкриття/закриття закладу, ведення касового апарату та касової книги, ведення каси та прибутково/витратного журналу, замовлення барної продукції, робота з постачальниками, первинною документацією та розрахунку за прибутковий товар, прорахунок націнки барної продукції, проведення та зведення з бухгалтером інвентаризацій, контроль роботи персоналу залу та кухні.
Також стандартні обов’язки бармена- приготування алкогольних та безалкогольних напоїв,фруктових нарізок і т.д.

Education

ПЛПУ #20

Повар-офіціант, Хмільник
Specialized secondary, from 2010 to 2013 (2 years 9 months)

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: