Resume from April 16, 2024

Володимир

Junior Java developer

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
19 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Коледж Електроних Приладів Івано Франківського Технічного Університету Нафти і Газу

Івано-Франківськ
Secondary, from 2019 to 2023 (3 years 9 months)

Автоматизація та комп'ютерно інтегровані технології

Knowledge and skills

Java Core Java Knowledge of OOP principles Collections Framework Threads(теорія) SQL(Основи) SOLID Principles Git GitHub IntelliJ IDEA MS Visual Studio Spring Framework

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced

Additional information

Мої хобі: дуже люблю читати книги, люблю писати програмний код(особливо створювати ігри і писати до них механіку). Створив гру по курсам від Unity на C#. (Дуже хочу створювати ігри). Вивчаю Java і хочу працювати на ній тому що легше попасти на роботу по Java і я хочу з неї почати свою кар’єру програміста, оскільки ця мова є цікавою для мене. Раніше ще вивчав С/С++ але вони мені не дуже сподобались на відміну від Java чи C#.
Взагалі моє хобі вивчати щось нове для себе, дуже цікавлюсь: історією, новинками в світі ІТ, політикою, та іноземними мовами.
Англійську вчив із репетитором і підняв її до середнього рівня B1, як сказав мені репетитор, але б дуже хотілось вивчити її повністю на рівень вільного володіння.
Також люблю займатись спортом. Раніше займався ним професійно, їздив на областні змагання з легкої атлетики (штовхання ядра) та займав призові місця.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: