Resume from March 17, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6475735

Репетитор української мови, риторики, історії (домашні, ЗНО, ДПА), 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший викладач

from 03.2010 to now (14 years 2 months)
Освіта, наука

Education

ДонНУ

Філологія, Вінниця
Higher, from 2014 to 2019 (5 years 2 months)

Additional information

РЕПЕТИТОР З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ З НАУКОВИМ СТУПЕНЕМ,
24-РІЧНИЙ ДОСВІД

Привіт!
Я – Лана, кандидат філологічних наук, репетитор української мови та літератури, історії, зарубіжної літератури, української мови як іноземної, ділової мови, ораторської майстерності (риторики), у тому числі підготовка до ЗНО й ДПА, підготовка до школи, допомога із засвоєнням шкільних предметів і виконанням домашніх завдань та ін.
з багаторічним досвідом викладання як для діток, школярів, так і для дорослих учнів різного віку та національності, різного рівня володіння мовою.
Я –випускниця двох топових українських вишів загальнонаціонального значення (Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Донецький національний університет імені Василя Стуса), викладач приватного вишу найвищого рівня акредитації в Україні (дисципліни "Професійна українська мова", "Основи риторичної майстерності"), автор навчальних програм і методичних напрацювань, наукових статей, була співробітником двох провідних наукових інститутів Національної академії наук України.
Працюю репетитором паралельно з науковою кар'єрою та викладанням у виші. І за цей час успішно вдалося підготувати відповідно до досить різноманітних навчальних запитів багато дітей і дорослих. Мої учні відзначають як один із важливих для них моментів у моєму підході до викладання доступність пояснення, систематизацію і легкість засвоєння навіть досить складних тем, формування комплексного бачення матеріалу та появу впевненості в отриманих знаннях. Для мене ж важливо, щоб учень зрозумів і засвоїв тему. А тому підбираю методику індивідуально, тренуючи не лише активну пам'ять, а ще й пасивну та асоціативну.
Я допоможу Вам досягти успіху у володінні українською мовою, у мистецтві красномовства, підберу індивідуально методику, проводитиму заняття цікаво і різноманітно!
Уроки проводжу: онлайн (скайп, вайбер), з виїздом до учня, у спеціально обладнаному навчальному класі.
Буду рада співпраці!
До зустрічі!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: