Resume from January 20, 2021 PRO

Катерина

Помічник менеджера з туризму

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер проекту

from 09.2019 to 01.2021 (1 year 4 months)
La Famiglia (місце роботи - Kyiv Food Market), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: касова дисципліна, робота на касі, робота з постачальниками (замовлення хоз.товарів, переговори з постачальниками), організація та безпосередня участь в інвентаризації хоз.товарів, ведення фактичного графіку змін (табелю), робота з персоналом, обслуговування гостей ресторану, вирішення конфліктних ситуацій з гостями, інформування персоналу про нововведення всередині ресторану, організація безперебійної роботи ресторану, створення дружелюбної атмосфери на робочому місці,

Офіціант

from 09.2018 to 11.2018 (2 months)
TARANTINO family (місце роботи - ресторан "Кампот" біля ст. м. Олімпійська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з гостями, робота з R-keeper, відкриття та закриття зміни.

Офіціант

from 06.2018 to 09.2018 (3 months)
Tourism & Travel Company "Tural" (Болгарія), Одеса (Туризм, готельно-ресторанний бізнес)

Стажування в Болгарії, курорти Святих Костянтина та Элени, Золоті Піски, готель "Здравец". Працювала офіціантом в ресторані при готелі. Через півтори тижня завдяки особливим відзнакам зайняла посаду керівника зміни до кінця стажування. До обов'язків відносились організація робочої зміни, робота з гостями, вирішення конфліктних ситуацій, щоденна звітність керівництву, ведення табелю.

Education

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Географічний, міжнародний туризм (готельно-ресторанний бізнес включно), Київ
Higher, from 2017 to 2021 (3 years 9 months)

Формування компетентностей, достатніх для здійснення успішної професійної діяльності на посадах виконавського рівня на підприємствах та в установах індустрії туризму (туроператорська, турагентська, екскурсійна діяльність, заклади гостинності, громадського харчування), в громадських організаціях туристичного профілю, для відкриття і ведення власного бізнесу в рекреації і туризмі, для роботи в органах державного управління туризмом.
Кваліфікація: організатор подорожей (екскурсій) та готельної діяльності.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Поштовий клієнт Комунікабельність Знання офісних програм Amadeus Робота в команді Парус Вміння планувати і організовувати свій робочий день

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

References

  • Цола Віталій

    Цола Віталій

    Керуючий Kyiv Food Market, La Famiglia

    Contact details are hidden
  • Бейдик Олександр Олексійович

    Бейдик Олександр Олексійович

    Професор, КНУ імені Тараса Шевченка

    Contact details are hidden

Additional information

Маю на меті здобування досвіду на цій посаді, оскільки планую працювати в сфері туризму на професіональному рівні в майбутньому.
До особистих якостей можу віднести наступні: прагнення до здобуття досвіду/нових знань, активна життєва позиція, аналітичний склад розуму, здатність швидко навчатися, висока працездатність, готовність брати відповідальність, грамотна мова, дисциплінованість, бажання працювати і заробляти, життєрадісність, ініціативність, комунікабельність, багатозадачність, наполегливість, організованість, стресостійкість, цілеспрямованість, енергійність.
Захоплююсь подорожами з метою розширення кругозору, в т. ч. гастрономічний туризм (Франція, Німеччина, Нідерланди, Чехія), читанням книжок (як художньої літератури, що допомогає формувати власний світогляд, так і ділової для здобуття необхідних професійних навичків), волонтерством. Вивчала англійську мову за допомогою репетитора за власною ініціативою. Біля півроку займаюсь йогою, практикую медитацію.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: