Resume from March 25, 2024 PRO

Александра

Графический дизайнер (UX/UI, Web), 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Smm-дизайнер

from 12.2023 to now (5 months)
Omg agency, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Створення дизайну креативів для instagram, Facebook, LinkedIn. Створення банерів, для linkedin та Facebook. Дизайн презентацій. Розробка дизайну візуалу для instagram

Дизайнер/smm

from 08.2023 to 08.2023 (less than a month)
Consolline, Київ (Транспорт, логістика)

Розробка та реалізація контент-плану
Створення дизайну та публікація різноманітного контенту на платформах соціальних медіа ( instagram, linkedin)
Взаємодія з аудиторією, відповідь на коментарі та повідомлення.
Аналіз та відстеження результатів

Дизайнер/smm

from 07.2023 to now (10 months)
Фоп Осіпенко В., Київ (Приватні особи)

Створення контенту: Розробка та створення різноманітного контенту для публікації на платформах соціальних медіа, включаючи тексти, графіку та відео.
Стратегічне планування: Розробка стратегій соціального медіа. Відстеження результатів кампаній, аналіз аудиторії та виявлення можливостей для поліпшення стратегії.
Відповідь на коментарі, спілкування з підписниками та створення взаємодії.
Вивчення та аналіз активності конкурентів на соціальних медіа для розробки стратегій позиціонування.

Графічний дизайнер

from 11.2021 to 02.2022 (3 months)
ФОП Радзівон Олена Олександрівна, Сумы (ЗМІ, медіа)

Розробка концепцій та дизайну брендів, створення логотипів, кольорових палітр, та стилів, які відображають унікальність та цінності клієнта. Розробка фірмового стилю, включаючи дизайн візитниць, листівок та іншої рекламної продукції, яка сприяє підвищенню впізнаваності бренду.Розробка макетів журналів, брошур, каталогів та інших друкованих матеріалів. Врахування організації контенту, кольорової теорії та технічних вимог для друку. Підготовка макетів та зображень для друку, включаючи налаштування кольору, роздільної здатності та форматів відповідно до потреб клієнта та друкарських вимог.
Illustrator
Photoshop
InDesign

Графический/веб дизайнер

from 09.2021 to now (2 years 8 months)
Freelance, Киев (Дизайн)

Графічний дизайн: Я розробляла логотипи, бренди та фірмовий стиль для різних клієнтів. Створювала дизайн для рекламних матеріалів, брошур, постерів та іншої рекламної продукції.
Створення контенту для соціальних медіа: Я розробляла та публікувала пости в соціальних медіа, включаючи тексти, зображення та відео, щоб підтримувати і підвищувати активність аудиторії клієнта.
Аналіз та стратегія: Проводила аналіз аудиторії та конкурентів для розробки ефективних стратегій соціального медіа маркетингу.
Верстка та макетування: Займалася версткою журналів, брошур та інших друкованих матеріалів, а також створенням макетів для друку.
Співпраця з клієнтами: Підтримувала постійний зв'язок з клієнтами, враховувала їхні бажання та вимоги, а також консультувала щодо стратегії маркетингу та дизайну.

Education

Кнутд

Маркетинг, Київ
Higher, from 2023 to 2025 (2 years)

Кнутд

Графический дизайн, Киев
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Knowledge and skills

UX-дизайн Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma CorelDRAW Adobe InDesign Adobe After Effects Adobe Lightroom Adobe XD UI-дизайн Веб-дизайн Разработка логотипов Adobe Прототипирование Разработка фирменного стиля Дизайн Создание баннеров Верстка Разработка макетов визиток Полиграфия UI Instagram Разработка брошюр Реклама Ведение социальных сетей Разработка брендбуков Креативність Розробка фірмового стилю Створення прототипів Розробка лендингів Творчий підхід Розробка дизайну логотипів Розробка дизайну банерів Дизайн пакування Стресостійкість Неконфліктність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — beginner

Additional information

https://www.behance.net/SOKEABLE

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: