Resume from May 14, 2024 PRO

Діана-Анна

Менеджер з логістики та сертифікації, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
23 years
City of residence:
Sudova Vyshnia
Ready to work:
Horodok (Lviv Region), Mostyska, Sudova Vyshnia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з логістики та фахівець із сертифікації

from 02.2024 to now (3 months)
On Site Company UA, Городок (Львівська обл.) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

На цій посаді освоїла навички менеджера ЗЕД. Також набула знань у сфері сертифікації. Створювала документи та сертифікати українського та європейського зразка, такі я EUR1, T1, CMR, Invoice та Packing list. Тісно співпрацювала з митницею та оформлювала різного типу документи на імпорт та експорт (як по Україна, так і за кордон). Проводила калькуляції, завдяки яким потім подавала документи на митницю для оформлення сертифікатів преференційності наших товарів.
Проходила різного типу тренінги та курси для підвищення кваліфікації. Одним з основних захоплень для вивчення було - Статус авторизованого експортера, процес його набуття.
Також займалась питаннями логістики - комунікувала з перевізниками, замовляла транспорт для доставки наших товарів по Європі.
Основні країни з якими співпрацювала - Данія, Німеччина та Польща.
Проводила оцінку роботи польських на німецьких портів для можливого подальшого їх використання для транспортування.
Ознайомлена з поняттями ІНКОТЕРМС.

Консультант рекрутера (лід генератор)

from 05.2023 to 12.2023 (7 months)
Sunvery, Львів (IT)

Проводила щоденну комунікацію з іноземними клієнтами (в основному Америка та Європа) з використанням англійсьї мови. Родила налагоджену співпрацю нашої компанії з компаніями з розробки у всьому світі. Створювала автоматизовані розсилки та мультиканальні сіквенси за допомогою програм Lemlist та Reply. Створювала списки з потенційними лідами з допомогою Hubspot та SalesQL та вела комунікації з ними від початку до кінця. Вела та заповнювала щотижневі та щомісячні звітності. Вдосконалила свої навички користування Linkedin та Sales Navigator.

Адміністратор готелю

from 01.2022 to 05.2023 (1 year 4 months)
On The Square Hotel, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала адміністратором у цьому готелі більше року. З основних обов`язків – постійна усна та письмова комунікація з гостями. Оформлення бронювань та процес поселення\ виселення. Професійна комунікація з рештою персоналу – налагодження співпраці для надання найкращих послуг. Великий досвід роботи з іноземними гостями.Робота з касою та ведення щоденної готівкової звітності. Робота з Вчасно.каса та ведення звітності по системі ПРРО і терміналу. Впевнене користування системою СloudBeds. Щоденне користування системами бронювання Booking, Expedia, AirBnb, Hotels24. Заповнення місячної звітності за системою Avarage rate. Вміння вирішувати складні та непередбачувані ситуації. Надання першоїмедичної допомоги – при необхідності.

Адміністратор

from 10.2021 to 11.2021 (1 month)
Жорж, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проходила стажування у престижному та найстарішому готелі Європи - «Жорж». В якому ідеально освоїла програму Hotels-3 і відмінно вивчила касову грамотність. Кожного дня комунікації з іноземцями, покращили мій рівень англійської та польської мови. Покращилась стресостійкість і відповідальність.

Адміністратор готелю

from 10.2020 to 08.2021 (10 months)
Готель Jam, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення бронювань та процес поселення\ виселення. Професійна комунікація з рештою персоналу – налагодження співпраці для надання найкращих послуг. Великий досвід роботи з іноземними гостями.Робота з касою та ведення щоденної готівкової звітності. Моніторинг пошти та відповіді на дзвінки.

Education

Львівська політехніка

Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Львів
Unfinished higher, from 2017 to 2021 (4 years)

Additional education and certificates

Курси англійської мови від «Green Forest»

2020-2023

Курси ІТ від «Mate Academi»

1 місяць

Курси ІТ від «GoIT»

2 тижні

Курси надання першої медичної допомоги

3 дні

Між. тренінг "Авторизація та транзитні спрощення як інструмент спрощення зовн.екон. діяльності на шляху до екс. потенціалу"

3 дні

PLASKE Academy "Менеджер ЗЕД"

6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint Hotels-3 CloudBeds Hubspot SalesQL Reply Lemlist Linkedin Trello MindMeister Chat GPT Пунктуальність Комунікабельність Лідерство Ведення CRM Ведення документації Управління командою

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • Polish — average

Additional information

Я - життєрадісна, комунікабельна, щира, вихована і завжди усміхнена (це позитивно впливає на людей). Люблю спілкуватися та допомагати людям (консультувати щодо будь-чого). Стресостійка і готова завжди вчитися. Легко вливаюсь у новий колектив та добре знаходжу спільну мову.

Similar candidates

Помічник логіста
20000 UAH, Mostyska, Remote

Бухгалтер, продавець-консультант, логіст
Horodok (Lviv Region), Lviv

Менеджер ЗЕД
35000 UAH, Horodok (Lviv Region)

Менеджер ЗЕД
Horodok (Lviv Region)

Комерційний менеджер
Horodok (Lviv Region)

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: