Resume from December 6, 2023 PRO

Вікторія

СЕО, СМО, ССО, управляючий, маркетинговий, комерційний директор

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Операційний директор

from 10.2023 to 10.2023 (less than a month)
ТОВ "ПРБілдінг", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проведення аудиту компанії, робота з підрядниками та замовниками, проведення інвентаризацій та контроль ведення будівельних обʼєктів.

СЕО (Директор компанії, кризис менеджер)

from 05.2023 to 09.2023 (4 months)
Peterson Trade, Київ (IT)

Повне управління компанією, фінансами, маркетингом, послугами які надаються компанією, розробка корпоративних софтів. Ведення переговорів з партнерами, клієнтами, вирішення конфліктів. Підбір персоналу та розвиток нових продуктів.

Досягнення: За 3 місяці роботи вивела компанію із збитковості у стан стабільно зростаючого прибутку, провела повний ребрендінг компанії та всіх його робочих ресурсів, розробила й запровадила робочий лендінг, вибодувала структуру і системність компанії, запровадила корпоративну культуру та стандарти, сформувала сильну команду професіоналів, провела модернізацію всіх бізнес проєктів та напрямків (покращення продуктів), запровадила маркетингову стратегію та розгортання клієнтських воронок, запровадження CRM системи та телефонії, запуск першого трейдингового шоу в Україні.

Комерційний директор

from 11.2020 to 05.2023 (2 years 6 months)
ГК «МЕТРОПОЛІЯ», Киев (Енергетика)

Організація роботи працівників та контроль виконання покладених на них завдань, планування видатків, розробка PR іміджу генерального директора та його просування й зміцнення, участь в розробці стратегій розвитку компаній, складання комерційних пропозицій, ведення та участь у переговорах, організація міжнародних форумів з подальшим залученням партнерів та укладанням меморандумів, розробка пропозицій щодо нових ринків, технологій та морженальних секторів економіки, надання пропозицій щодо ефективного перегрупування компаній у форс-мажорних обставинах, організація та проведення тендерних закупівель й запитів оферт, керування медійним холдінгом й будівництво нових медійних проєктів.

Комерційний директор

from 12.2019 to 09.2020 (9 months)
ГК "ROYAL HOTEL", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

організація та контроль роботи працівників, підготовка бізнес-планів, презентацій інвестиційних проектів, комерційних пропозицій, проведення нарад та переговорів, отримання дозвільних документів на ведення відповідних сфер діяльності, підготовка пакетів документів для участі в процедурах закупівель підприємствами корпорації, проведення аукціонів, укладання договорів, пошук нових тендерів для прийняття участі, пошук нових партнерів, складання листів/скарг/вимог/запитів, захист прав та інтересів корпорації в АМКУ.

Керівник відділу по роботі з прихильниками

from 11.2018 to 11.2019 (1 year)
Центральний виконавчий комітет Політичної партії, Киев (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

створення та ведення партійних/штабних реєстрів, баз прихильників та волонтерів, організація та супроводження з’їздів, підготовка рішень засідань ради партії, виготовлення партквитків, робота з партійними документами, нагадування Голові партії про важливі дати та події, виконання персональних доручень керівництва партії.

Помічник Т.в.о. заступника Голови Держпродспоживслужби, головний спеціаліст сектору державних закупівель управління економічної діяльності (секретар тендерного комітету)

from 11.2016 to 10.2018 (1 year 11 months)
Держпродспоживслужба, Киев (виконавчий орган влади)

перевірка всіх документів перед підписом (юридичність, грамотність); підготовка презентаційних матеріалів та виступів керівника; ведення графіку планових заходів, забезпечення функціонування приймальні; виконання інших завдань керівництва; перевірка філій державного підприємства, ведення листування, підготовка тендерної документації, протоколів засідань тендерного комітету, публікування планів та оголошень державних закупівель, аналіз тендерних пропозицій, укладання договорів та контроль за їх виконанням.

Консультант відділу з питань міжнародного співробітництва управління з питань економіки, бюджету та міжнародного співробітництва

from 11.2015 to 05.2016 (6 months)
Апарат Одеської обласної ради, Одесса (орган місцевої влади)

організація зустрічей керівництва обласної ради з іноземними делегаціями, фіксація домовленостей між сторонами та контроль за їх виконанням, супроводження і координація діяльності постійної комісії обласної ради з питань міжрегіонального і міжнародного співробітництва, робота з вхідною кореспонденцією, підготовка документів та відповідей, підготовка проектів рішень обласної ради.

Головний спеціаліст відділу фінансово-бюджетних відносин управління розвитку підприємництва Департаменту економічного розвитку і торгівлі

from 07.2014 to 10.2015 (1 year 3 months)
Одеська обласна державна адміністрація, Одесса (орган місцевої влади)

аналіз податкових надходжень та причин її заборгованості, легалізація, моніторинг та аналіз заробітної плати по районам та галузям області/України, робота з резервними фондами обласного та держаного бюджетів, фінансовий аналіз роботи банківської системи та самостійних банків області, підготовка аналітичних матеріалів керівництву облдержадміністрації, розпоряджень та контроль за їх виконанням.

- нагороджена директором Департаменту «за високий рівень відповідальності, компетентність та сумлінне виконання службових обов’язків».

Education

Одеський національний економічний університет

Факультет міжнародної економіки, спеціальність – «Управління персоналом і економіка праці», денне відділення, магістр (з відзнакою)., Одесса
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 10 months)

- нагороджена Дипломом 3-ї ступені Міністром освіти і науки України;
- золотий призер міжнародної конференції;
- бронзовий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт;
- наявність 2-х наукових робіт з актами на впровадження

Additional education and certificates

курси з питань публічних закупівель

05.2017

курси підвищення кваліфікації керівних кадрів з питань запобігання та протидії проявам корупції

10.2017

курси підвищення кваліфікації з питань електронного врядування в публічному управлінні

11.2017

курси з питань публічних закупівель

11.2017

курси за професійною програмою підвищення кваліфікації держслужбовців

02.2018

курси з питань публічних закупівель

02.2018

курси з питань публічних закупівель

10.2018

курси з питань публічних закупівель

04.2020

Knowledge and skills

MS Office Profit Prozorro Megapolis Benance

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — above average

Additional information

Знання та вміння: управління компанією та проєктами, організація роботи персоналу, вирішення конфліктів, ділове спілкування, робота з економічними, фінансовими показниками та законодавчою базою, робота з документами, підготовка розпорядчих документів, промов, організація та проведення зустрічей, проведення тендерів, отримання дозвільних документів.

Особисті якості: відповідальність, стресостійкість, здатність швидко навчатися, адаптивність, аналітичне мислення.

моб. О67ЗОЗ876О

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: