Resume from April 29, 2024

Ігор

Кухар в сім'ю, 55 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Дивак Ігор
Шеф-кухар, повна зайнятість

Народився: 1 квітня 1980 року
Місто: Київ
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. почта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ціль
Робота в стабільній компанії. В майбутньому - відкриття власного ресторану.
Додаткова інформація
Вік: 36 років

Сімейний стан: одружений

Ціль: продовження кар’єри на посаді шеф-кухаря в цікавому проекті, де можна застосувати всі свої навички й отримувати задоволення від роботи

Знання: кулінарія

Освіта: Вінницький технолого-економічний технікум Київського національного торговельно-економічного університету
Спеціальність «Технологія харчування»
Закінчив у червні 2002 р.

Бердичівське професійно-технічне училище
Закінчив у 1998 р. за професією кухар 4-го розряду

У 1998 р. отримав водійські права категорії A, B, C

ДОСВІД РОБОТИ
Кухар у Vip-сім’ї (Київ) – 2015-дотепер. Закупка продуктів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у винному барі «Вінсанто» (Київ) – 2014-2015. Відкриття з «нуля».

Шеф-кухар у сім’ї (Київ) – 2013-2014. Закупка продуктів за кордоном, контроль за роботою кухарів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у арт-ресторані «Шляпа» (Київ) – 2012-2013

Шеф-кухар у ресторані Bel Gusto (Київ) – 2011 (червень)-2012. Відкриття закладу з «нуля» і перетворення його на злагоджений механізм.

Кухар (cdp) у ресторані Jean-Claude brasserie music bar (Київ) – 2010 (грудень) - 2011 (червень)

Су-шеф (cdp) у ресторані «Кушавель» (Київ) – 2010 (з липня по жовтень)

Шеф-кухар у ресторані «Шаланда» (Київ) – 2010 (з грудня по липень)

Су-шеф у ресторані Zebra (Одеса) – 2009-2010

Кухар (cdp) в ресторані готельного комплексу Intercontinental (Київ) – 2009 (шеф-кухарі – Ектор Хіменес-Браво, Ніколаос Лекас)

Кухар (demi-chef) в ресторані готельного комплексу Opera (Київ) – 2008-2009 (шеф-кухарі – Ерве Бурдон, Франк Де Куа)

Кухар у ресторані «Кавказская пленница» (Київ) – 2006-2008 (шеф-кухар Омар Горгіладзе)

Кухар у ресторані «Кловський» (Київ) – 2003-2005

Кухар у кафе «Мавка» (Київ) – 2001-2003

Кухар у ресторані «Кумбари» (Вінниця) – 1998-2001

Знання комп’ютера: загальний користувач

Мови: англійська (pre-intermediate), українська та російська (вільно)

Хобі: музика, література

Особисті якості: відповідальність, надійність, бажання самовдосконалення, ефективно справляюся з обов’язками лідера.

Бажана заробітна плата: 2000-3000у.е.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: