- PRO
Франкт
Бренд-шеф, керуючий рестораном
- Considering positions:
- Бренд-шеф, керуючий рестораном, Керівник напрямку, Технолог харчової промисловості, Менеджер з розвитку, Керівник виробництва, Операційний директор, Керівник відділу продажу
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 41 years
- City of residence:
- Cherkasy
- Ready to work:
- Bukovel, Cherkasy, Dnipro, Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6569031/
Work experience
Операційний Шеф-кухар,Бренд-шеф, Технолог
from 07.2023 to 05.2025
(1 year 10 months)
Черкаський м'ясокомбінат, Черкаси (Харчова промисловість)
- запуск з "нулю" у м. Черкаси ресторан "Salvadore", кафе "Basilik", паб "Реберка на Хрещатику", ще три проекта на стадії запуску
- виробництво індивідуального нейтрального обладнання для оснащення ресторану або професійної кухні на основі погодженого проекту.
- розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- контроль виробничих процесів кухні;
- контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар
from 02.2023 to 07.2023
(5 months)
Meat&Meet pramium steak bar, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар
from 09.2022 to 02.2023
(5 months)
the RIVER Premium club, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- керівництво колективом понад 10 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- пошук постачальників
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Су-шеф
from 05.2022 to 09.2022
(4 months)
Selena Family Resort, заміський готельно-ресторанний комплекс, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль якості продукції, що виготовляється
- Навчання персоналу
- АВС-аналіз ходової продукції
- робота з постачальниками
Засновник кейтерінгової компанії
from 04.2017 to now
(8 years 4 months)
Кейтерінгова компанія "Home cooke", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Надання послуг з приготування та доставки їжі, а також обслуговування та сервірування на віддалених точках.
Шеф-викладач
from 04.2015 to 03.2022
(6 years 11 months)
Кулінарна Академія "Al.Cuisine", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Проведення майстер класів та навчання кулінарній майстерності від новачків до професіоналів. Розробка меню та різних методик навчання абітурієнтів
Досягнуті результати:
розроблено та введено меню європейської кухні;
за рахунок швидкої та якісної роботи кухні вдалося досягти збільшення на 20% кількості постійних відвідувачів.
Провів близько двох тисяч кулінарних майстер-класів.
Шеф-кухар та консультант
from 01.2015 to 05.2015
(4 months)
кафе "Pizza Rossi", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі
Су-шеф системи Аля-карт
from 05.2014 to 10.2014
(5 months)
ресторан "Pinar", Манавгат, Туреччина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Chef de Partie
from 02.2014 to 11.2014
(9 months)
готель "Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5*", Сіде, Туречина, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- керівництво колективом у 50 співробітників, підбір та навчання персоналу;
Шеф-кухар європейської кухні и Бренд-шеф ресторана
from 01.2012 to 05.2014
(2 years 4 months)
ресторан «Мисливський двір», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
- приготування їжі на варильних поверхнях, грилі, мангалі, в російській печі, на пару, в духовці;
- Розробка калькуляції страв;
- розробка та оновлення меню ресторану;
- контроль якості та стандартизації страв;
- робота з постачальниками, замовлення та отримання продуктів на складі, контроль якості постачання;
- Контроль виробничих процесів кухні;
- Контроль якості заготовок;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання технологічних карт;
- ведення та облік залишків;
- керівництво колективом у 20 співробітників, підбір та навчання персоналу;
- Організація раціональної роботи кухні:
- проведення інструктажу з технології приготування їжі та інших виробничих питань.
- контроль дотримання працівниками правил та норм охорони праці, санітарних вимог та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
- організація банкетів та виїзних заходів
- Обслуговування гостей VIP рівня.
Шеф-кухар японської кухні
from 05.2007 to 01.2012
(4 years 8 months)
ресторан «Мисливський двір» и "Зелений попуга", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- складання та затвердження меню ресторану;
- Розстановка кухарів з технологічних процесів;
- Складання заявок на закупівлю продуктів;
- Розробка калькуляції страв;
- контроль якості страв, що видаються в зал;
- навчання та підбір персоналу
Кухар-сушист
from 05.2004 to 04.2007
(2 years 11 months)
ресторан японської кухні "Яске", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
• організація технологічних процесів на кухні;
• пошук постачальників продукції;
• закупівля обладнання;
• контроль за якістю продуктів;
• розробка меню
Education
Класичний приватний університет
Публічне управління та адміністрування, Запоріжжя
Higher, from 2023 to 2027 (4 years)
Харківський Національний Технічний Університет Сільського Господарства ім. П. Василенко
Інженер по переробці и зберіганню сільськогосподарської продукції, Харків
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)
Additional education and certificates
Курси по роботі з персоналом та управленні ресторанно-готельним бізнесом
2012
Additional information
Сентябрь 2017 г. член жюри "Кубок Украины по кулинарии", г. Одесса
Открытие заведений "с нуля" в г. Харьков:
ресторан "Blincher" 2017 г.
кафе "Чебур" 2019 г.,
ресторан "Everwood gastrobar" 2020 г.
- Подбор и приобретение необходимого оборудования, инвентаря и посуды, расстановка кухонной линии выдачи питания.
- Налажены все бизнес-процессы подразделения: стандарты подачи, презентации, технологии приготовления и tiket-time.
- Разработка и обновление меню (основное меню, меню ланча, банкетное...) проведение декад и фестивалей блюд различной кухни. Разработка технологических и калькуляционных карт.
- Ведение полной документации, контроль работы производства.
- Работа с поставщиками (контроль заказа, закупки и качества закупаемого сырья, продуктов и п\ф)
- Формирование команды: поиск и набор персонала, обучение, адаптация на всех этапах работы.
-Анализ структуры продаж, рентабельности продаж блюд основного меню и специальных предложений.
-Участие в ценообразовании;
-Управление закупками в ресторанах (установка максимально возможной цены на продукты в ресторане)
- Ведение отчетной документации.
- Работа с официантами для улучшения сервиса;
- Общение с гостями.
Декабрь 2021 г. доставка питания проект паназиатской кухни "Суши папа", г. Харьков
- Разработка и введение новых блюд согласно общей концепции бренда, составление рецептуры и стандартов презентации.
- Обучение поваров и последующая координация работы в ресторане
Додатковий номер телефону для зв'язку [
Similar candidates
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Dnipro, Kyiv , more 7 cities -
Керівник готельного комплексу
55000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
55000 UAH, Kyiv, Odesa, Remote -
Керуючий баром
40000 UAH, Kyiv, Remote -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Заступник керівника
80000 UAH, Kyiv, Kropyvnytskyi