Resume from April 5, 2024 PRO

Богдана

Технолог ресторанного сервісу (розробка документації на підприємствах), 25 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
37 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог харчової промисловості

from 02.2023 to 07.2023 (5 months)
Завод з виробництва напівфабрикатів українських страв., Galanta, Slovakia (Роздрібна торгівля)

Виконувала основні обов'язки:
Технолога з технології харчування;
Заввиробництва:
Товарознавця;
Відділу закупівлі продукції;
Бухгалтера (прорахунок собівартості продукції, страв та їхню націнку для продажу)
1.Розробка та складання меню підприємства;
2. Складання калькуляційних карт, прорахунок собівартості страв;
3. Розробка технологічних карток;
4. Оформлення повної нормативної документації технологічних процесів на підприємство (повні специфікації страв з органолептичним описом, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, розрахунок БЖВ, енергетичної та поживної цінності на кожну страву, опис алергенів;
6. Опрацювання створеного меню з кухарями;
7. Часткова участь у відкритті кафе. Складання та повний розрахунок необхідного кухонного інвентарю та дрібного обладнання для повноцінної роботи кафе;
8. Створення меню для кафе;
9. Розробка калькуляційних та технологічних карток;

Основна задача була забезпечити харчове підприємство нормативно-технологічною документацією. Підприємство запускалось з "нуля".

Технолог ресторанного сервісу

from 03.2021 to 06.2022 (1 year 3 months)
Grand Admiral & Spa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Складання технологічних карт, відповідно до чинної нормативної документації з кулінарної продукції, кондитерської продукції, суші-бару;
2. Складання калькуляційних карт кулінарних страв та виробів;
3.Регулярний контроль різних видів списання продукції на виробництві;
4. Введення та контроль внутрішньої документації (переміщення продукції);
5. Опрацювання страв та різних видів меню з шеф-кухарем;
6. Проведення та контроль інвентаризацій ресторану, її зведення та повний аналіз;
7. Робота з контролюючими органами (СЕС), ведення необхідної нормативної документації;
8. Моніторинг, контроль та аналіз % відходів за діючими технологічними картами з урахуванням сезонності страв.

Інженер-технолог з технології приготування їжі

from 09.2018 to 11.2020 (2 years 2 months)
Mercure Hotel Kyiv Congress, Київ (Ресторанно-готельний сервіс)

1.Складання технологічних та калькуляційних карт, відповідно до чинної нормативної документації з кулінарної та кондитерської продукції; а також страв японської кухні;
2. Опрацювання страв, кулінарних та кондитерських виробів, а також різних видів меню з шеф-кухарями;
3. Ведення нормативної документації барної продукції:
4.Регулярний контроль списання на виробництві;
5. Проведення та контроль інвентаризацій ресторану та конгрес-холу, з подальшим зведенням та повним аналізом;
8. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм;
9. Робота з контролюючими органами (СЕС);
10. Моніторинг, контроль та аналіз % відходів за діючими технологічними картами з урахуванням сезонності;
11. Участь у різних семінарах та тренінгах;
12. Часткове впровадження системи НАССР на виробництві (введення журналів, навчання персоналу);
13. Проведення внутрішніх аудитів з безпеки харчування

Завідуюча виробництвом, технолог харчової промисловості

from 03.2017 to 10.2017 (7 months)
ТОВ "Хелсі Смарт Фуд", Інститут ім. Шалимова, Київ (Дієтичне харчування. Забезпечення харчуванням лікарень та дитячих садочків.., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконувала обов'язки заввиробництва та технолога з технології харчування:
1. Організація та безперервний контроль роботи виробництва;
2. Контроль за дотриманням працівниками технологічної, виробничої та трудової дисципліни; а також санітарно-гігієнічних норм;
3. Складання різних видів меню, з урахуванням різноманітних дієт та специфіки харчування клієнтів (або замовників);
4. Складання технологічних та калькуляційних карт страв та кулінарних виробів;
4. Табелювання персоналу, звітність;
5. Робота з постачальниками, складання заявок, контроль закупівлі.
6. Контроль за якістю продукції;
7. Співпраця з контролюючими органами (СЕС)
Досягнення:
1. Створення окремого комплексного меню для лікарів інституту ім.Шалімова.
2. Введення системи НАССР на підприємстві (навчання персоналу).

Education

Київський Національний торгівельно-економічний університет

Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Київ
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)

У 2008р здобула кваліфікацію бакалавра, в 2009р- здобула кваліфікацію магістра з "Харчової технології та інженерії"

Additional education and certificates

КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, м. Київ,(інститут підвищення кваліфікації) за спеціальністю "Менеджмент організації"

2015-2016рр

Онлайн-медіа /Управлення якістю

Сертифікат учасника веб-інтенсиву "ISO 22000:2018: головні новації стандарту" 2020

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint ArchiCAD Poster Gimma Користувач 1С

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Можливі такі обов'язки (в залежності від потреб підприємства):

Розробка нормативної документації на виробництві;
•Розробка різних видів меню (за необхідності). Це може бути сезонне меню, дитяче, дієтичне, меню для кафе або столової;
•Розробка меню для дошкільних закладів з урахуванням норм повноцінного харчування дітей (тижневе меню);
•Прорахунок БЖВ з повним урахуванням калорійності страв (для різних видів меню);
•Перегляд старих технологічних, а також калькуляційних карток (на основі обробки інформації існуючої документації підприємства);
•Розрахунок собівартості страв (за необхідності);
•Опрацювання страв (при створюванні нового меню) з шеф-кухарями;
•Опис алергенів страв (по діючому або новому меню закладу);
•Складання технологічних та калькуляційних карт для барної продукції;

Також окремо займаюсь такими проектами, як:

•Розробка ТУ для хлібобулочних та мучних виробів;
•Розробка ТУ для кондитерських виробів;
•Розробка ТУ на суші;
•Розробка та створення специфікацій на напівфабрикати; страви •Розробка та створення специфікацій на страви (українська, європейська кухні)

• Підбір устаткування/обладнання, необхідного інвентарю, враховуючі потужності підприєства

Особисті якості:
Задатки лідера, порядність, чесність, уміння відстоювати свою позицію, акуратність, відповідальність, комунікабельність, енергійність, пунктуальність, швидка адаптація, уміння аналізувати, творчий підхід, вимогливість. З гарним почуттям гумору. Відкрита для нових знань та інформації.

Ціль: Професійне зростання, отримання різного нового досвіду, саморозвиток, стабільність.

Додаткові побажання до місця роботи: -ДИСТАНЦІЙНА РОБОТА!

Сімейний стан: заміжня.
Діти: є син, 13 років.
Закордонний паспорт: в наявності
Права водія: категорія В

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: