Resume from May 21, 2024 PRO

Ділявер

Бармен, 18 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
21 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 11.2023 to now (7 months)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Бармен

from 09.2023 to 11.2023 (2 months)
Musafir, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування альтернативної кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Продавець пива

from 01.2023 to 05.2023 (4 months)
"La Beer Craft", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Проведення готівкових та безготівкових розрахунків з покупцями.
–Дотримання правил розрахунку покупців, правил експлуатації контрольно-касових апаратів;
–Дотримання правил обслуговування покупців;
–Участь в проведенні проміжної інкасації та інкасації робочого дня;
–Відкриття / закриття контрольно-касової машини.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster", "Unipro" та інші.
–Продаж пива.

Бармен

from 05.2022 to 01.2023 (8 months)
"Horomu Bar", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
–Нічна зміна.
– Позмінно.

Бармен

from 11.2021 to 02.2022 (3 months)
Cinema citi, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
– Позмінно.

Бармен

from 11.2020 to 10.2021 (11 months)
TUSA BAR, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

–Мати охайний зовнішній вигляд і дотримуватись правил обслуговування гостей.
–Слідкувати за чистотою барної стійки на початку зміни та протягом дня.
–Обслуговувати гостей, виходячи із загальних правил та специфічних особливостей закладу.
–Вміти працювати з касою та правильно робити розрахунок відвідувачів.
–Знати про специфіку, склад та смак напоїв з меню.
–Перед здаванням зміни наступному колезі підготувати обладнання та барний посуд, навести лад.
–Вчасно здавати звіти про залишки товару та продажі до бухгалтерії.
–При отриманні продукції бар контролювати її цілісність та кількість.
–Дотримуватися правил праці та техніки безпеки.
–Участь у інвентаризації товару.
–Приготування кави та напоїв.
–Робота с системами "R-keeper", "1C", "SkyService", "Iiko", "Poster" та інші.
–Продаж пива.
–Продаж алкоголя.
–Нічна зміна.
– Позмінно.

Официант

from 05.2017 to 08.2018 (1 year 3 months)
Джеваль, Евпатория (Готельно-ресторанний бізнес)

- Сервірувати столи.
- Своєчасно міняти скатертини та серветки у міру їх забруднення.
- Надавати на прохання відвідувача кваліфіковану допомогу при виборі страв та напоїв.
- Орієнтувати гостей за часом приготування замовлених страв.
- Розподіляти замовлення за місцем його виконання між Барменом та Кухарем.
- Контролювати своєчасність приготування та товарний вигляд страв перед подачею на стіл.
- Подавати замовлені страви.
- Виводити остаточну суму замовлення за «Рахунком».
- Подавати «Рахунок» відвідувачеві та здійснює з ним повний розрахунок за замовлення.
- Оформляти зал та сервірує столи, відповідно до святкових та поточних подій.
- Підтримувати своє робоче місце та зал для відвідувачів у повному порядку та чистоті.
- Проводити щомісячний переоблік посуду.
- Бути уважним і ввічливим, дотримуватись правил внутрішнього розпорядку.
- Бути одягненим у формений одяг.

Education

МБОУ "СШ №16"

Евпатория
Secondary, from 2017 to 2019 (1 year 8 months)

ГБОУ РК "Гімназія-інтернат для ОД"

Сімферополь
Secondary, from 2014 to 2017 (3 years)

МБОУ "СШ №16"

Евпатория
Secondary, from 2008 to 2014 (5 years 8 months)

Knowledge and skills

Висока працездатність Чоловічі стрижки Перукарство Здатність до навчання Дитячі стрижки Накрутка на браш Бажання вчитися і розвиватися

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: