Resume from February 23, 2024 PRO

Олена

Спеціаліст з прибирання офісів, квартир, особняків, 6 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
42 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Клінер та дизайнер по озелененню офісу

from 01.2022 to 08.2022 (7 months)
ТзОв" Ве ворк", Львів (Транспорт, логістика)

Пересадка вазонів, догляд за ними. Вибір відповідного освітлення для кожного вазона окремо ,а також вибір та застосування підживки вазонів .
Надання високоякісних послуг по клінінгу .
Якщо ви мастабуєте бізнес і розвиваєте його,займається сім'єю та улюбленими справами,а на прибирання фізично не залишається часу,то вам до мене)! Чую клієнта,побажання та нюанси, пріоритети, а також чітко якісно прибираю. Не краду речей( це банально звучить,але є і є такі)

Клінінг

from 05.2018 to now (5 years 11 months)
Територія мяса, Львів (Компанія по постачанню та продажу мяса)

Клінінг після ремонту та абсолютна чистота та декорування офісу кімнатними рослинами,елементами декору,створення максимально продуктивної атмосфери для роботи офісу. Якщо у вас левову частку часу забирає роботазал та відпочинок,а на прибирання просто вже часу та сил обмаль- толі Вам до мене- з радістю і любов'ю приберу Ваше помешкання чи офіс. Знаю нюанси,чую клієнта: ви будете задоволені результатом,звертайтесь,будь ласка

Молодша медична сестра

from 01.2018 to 12.2018 (11 months)
Гінекологічна Клініка доктора С.Хміля, Львів (Гінекологічні операції,ведення вагітності,проведенні семінарів та навчання лікарів)

Стерильне прибирання гінекологічної ОПЕРЦІЙНОЇ ЗАЛИ,ембріології,УЗД кабінетів та інших приміщень клініки. Дуже продуктивне цвітіння 20 орхідей клініки,які на момент мого влаштування на роботу були напівживими.

Education

Інститут управління ім. В.Чорновола

Економіка та менеджмент, Львів
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 9 months)

Вислала поглиблено англійську та французьку мови,дизайн інтер'єрів,оскільки моя спеціалізація це туристичний бізнес.

Knowledge and skills

Дезінфекція приміщень,обробка від вірусів на час карантину

Language proficiencies

  • French — advanced
  • English — advanced

Additional information

Якщо для Вас важлива максимальна продуктивність,здоров'я і хороший настрій та атмосфера в офісі,вдома,а також Ви є любитилем квітучих ,здорових,доглянутих кімнатних рослин,то ВАМ ДО МЕНЕ)! ЗВЕРТАЙТЕСЬ))! Маю великий успішний досвід в клінінгу ( працювала в клінінговій компанії), більше 3 років прибираю офіси,квартири,особняки,маю досвід догляду та лікування,пересадки рослин. Можу порекомендувати і закупити вазони вам(з врахуванням сонячного приміщення чи темного,смаків власника,підібрати горщики),маю навики декорування офісів та дому

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: