Resume from March 20, 2023 PRO

Ігор

Маркетолог, PR-директор, прес-секретар, 38 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

CMO, керівник Департаменту маркетингу

from 06.2020 to now (3 years 10 months)
GELEX GLOBAL GROUP, Дніпро (Суднобудування)

Організація Департаменту, розробка інформаційних та комунікаційних платформ, побудова стратегічних комунікацій, створення вектору розвитку компанії, ребрендинг та створення нової маркетингової структури. Просування товарів, SMM, комунікаційні кампанії, інформаційна підтримка партнерів та клієнтів 24Н.

Керівник Служби підтримки клієнтів

from 08.2018 to 11.2019 (1 year 3 months)
Finval, Киев (Виробництво та продаж алюмінієвих човнів)

Організація Служби підтримки клієнтів - сервіс, аналітика, побудова програми лояльності, створення ПЗ, прямі продажі, просування і допомога в розробці та реалізації трьох маркетингових програм. Також - адміністрування взаємодії з дилерськими мережами в ЄС, Україні та РФ (двадцять три дилера та дистриб'ютора за кордоном).

Керуючий (розважальний риболовний сервіс)

from 02.2016 to 08.2018 (2 years 6 months)
Selfish Club, Київ (Рекреаційний комплекс, організація відпочинку за містом, розваги.)

Створення з нуля розважального водно-риболовного сервісу Selfish Club. Організація робочого процесу: підбір кадрів (команда з 10 професійних гідів), постановка і контроль за виконанням завдань в підрозділі, прорахунок і введення нових послуг, загальне керівництво сервісом, обслуговування свого парку з двадцяти п'яти плавзасобів. Постійна якісна комунікація з десятками VIP клієнтів, залагодження кризових ситуацій, налагодження лояльності та довгострокових стосунків.

Головний редактор

from 05.2015 to 02.2016 (9 months)
КНК Медіа (knk.media), Київ (Мас-медіа, громадянське суспільство, народний контроль.)

Організація роботи редакції друкованої та інтернет версії КНК Медіа, загальне керівництво і редагування матеріалів, робота з текстами, ілюстраціями, технічним та художнім оформлення матеріалів сайту knk.media - наповнення тематичним контентом. Співпраця з авторами та позаштатним кореспондентами, створення сітки власкорів. Розподіл авторських завдань і контроль за їх своєчасним і якісним виконанням, популяризація медіа ресурсу.

Прес-секретар

from 05.2014 to 02.2015 (9 months)
Державна екологічна інспекція України, Київ (Захист довкілля, державний нагляд та контроль)

Керівництво прес-службою відомства, підтримка офіційного веб-сайту, взаємодія зі ЗМІ та громадськістю. Організація прес-турів, рейдів, конференцій, круглих столів. Робота в соціальних мережах, взаємодія з громадськими організаціями та державними структурами профільного характеру.

Прес-секретар

from 04.2013 to 05.2014 (1 year 1 month)
Національна Організація Скаутів України, Київ (Громадський рух - Скаутинг)

Забезпечення та повний супровід роботи прес-служби НОСУ з громадськістю та ЗМІ, організація та участь у всіх спеціалізованих заходах - форуми, джемборі, прес-конференції, круглі столи та інше. Підтримка офіційного сайту, робота в соціальних мережах (Facebook, Twitter). Волонтерство, соціальна робота, громадські ініціативи.

Керівник Пресс-центру

from 08.2007 to 09.2010 (3 years 1 month)
Громада Рибалок України, НГО, Киев (Екологія, охорона оточуючого середовища, громадські ініціативи)

Організація роботи Прес-центру: медіапланування, проведення спец-заходів (круглі столи, форуми, прес-конференції, прес-тури та рейди), робота з журналістами, випуск газети (електронна та друкована версія), створення та підтримка інформаційного порталу та форуму ГРУ, інформаційна робота та суміжних профільних форумах, ведення особистого екологічного блогу https://www.rybalka.com/dozvil/ (майже 2,5 млн переглядів створених мною матеріалів). Робота з депутатами та представниками влади - лобіювання та імплементація 5 важливих законопроектів, спрямованих на боротьбу з браконьєрством, збереженням довкілля та пропагандою цивілізованого відношення до використання природних ресурсів.

Education

Львівський Національний Університет ім. І.Франка

Журналістика, Львів
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 8 months)

Луцький Гуманітарний Університет

Журналістика, Луцьк
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Можу зібрати боєздатну команду для досягнення чіткого результу

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — beginner

References

Казимир Михайло Миколайович

Казимир Михайло Миколайович

Голова Державної екологічної інспекції України, Державна екологічна інспекція України

Contact details are hidden

Additional information

Компетенція - як комунікатора:
• Створення та налаштування роботи Прес-служби або Центру зв'язків з громадськістю з нуля. Набір персоналу, створення ефективної команди. Написання необхідної документації, алгоритмів взаємодії, внутрішнього регламенту.
• Стратегічне формування та підтримка зв'язків із засобами масової інформації, громадськістю та представниками влади (є напрацьовані контакти з відомими журналістами/редакторами, депутатами ВР, політиками, представниками Кабміну та ОПУ).
• Розробка і реалізація PR програм (кризових, презентаційних, підтримки та інших).
• Внутрішній PR, розробка і реалізація корпоративних PR програм.
• Планування, підготовка, організація і проведення спеціальних заходів (прес-конференцій, презентацій, корпоративних свят та інших подій, тест-драйвів, брифінгів, семінарів і т.п.).
• Написання та розміщення прес-релізів, статей та інших інформаційних матеріалів, обробка запитів від ЗМІ, офіційне листування з комерційними та державними організаціями, персоналіями.
• Редагування та адміністрування корпоративних сайтів/порталів (оновлення новин, інформації про продукти/послуги і іншого веб-контенту, актуалізація інформаційного наповнення та структури, просування в рейтингах та інше). Робота з соціальними мережами - створення контенту та адміністрування, повний цикл роботи з офіційними сторінками та спільнотами.
• Моніторинг інформаційного поля, прес-кліппінг, personal searching, копірайтинг, неймінг, креатив (промо та рекламні тексти, слогани тощо).
• Розробка корпоративної та презентаційної продукції.
• Підготовка та видання корпоративних та інших медіа видань (від ідеї до друку, друкованих або електронних).
• Переклад і адаптація рекламних текстів (рос/укр/англ).

Публікації: протягом 1999-2017 р.р. - сотні рекламних, публіцистичних, аналітичних, інформаційних та PR-матеріалів, десятки телепередач, документальний фільм, інтерв'ю, репортажі та ін.
Маю хорошу соціалізацію в соцмережах (більше 20 тисяч друзів та читачів, зокрема, в мережі Facebook).

Претендую на такі умови роботи та оплати:
• ЗП на повний робочий день - від $ 1400 на місяць;
• ЗП на половину ставки або дистанційну роботу - від $ 800 в місяць;
• п'ятиденний робочий тиждень;
• офіційне працевлаштування і соціальний пакет.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: