Resume from October 26, 2021

Володимир

Керівник, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Kremenets
Ready to work:
Kremenets, Rivne, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

заступник міського голови

from 12.2015 to 12.2020 (5 years)
Кременецька міська рада, Кременець (управління)

Забезпечення діяльності підпорядкованих виконавчих органів, які входять до складу виконавчого комітету Кременецької міської ради, координація та контроль з комунальними підприємствами і відділами.
Також до посадових обов'язків відноситься підготовка проектів розпорядчих актів, в т.ч. нормативного характеру; у встановленому порядку підготовка проектів розпорядчих актів з питань, що відносяться до моєї компетенції, на сесіях Кременецької міської ради та засіданнях виконавчого комітету; робота з
документами обмеженого доступу у відповідності з чинним законодавством; координація та узгодження роботи із військовим; покладені обов'язки головного енергоменеджера міст Кременець; контроль за роботою громадського транспорту міста.
Дані вміння та навики дозволили:
1.Відновити роботу житлово-комунального господарства міста, створити КП "Кременецьблагоустрій", яке надає хороші показники у роботі щодо комунального обслуговування міста.
2.Провести позачерговий конкурс із вивезення ТПВ по місту Кременець Організувати роботу та придбати техніку та смітєві контейнери для комунального підприємства. Наразі, за 6 місяців роботи дане підприємство вийшло на рентабельність, жителі задоволені рівнем надання послуг.
3.Проведення об’єктивного та неупередженого конкурсу автоперевезень громадським транспортом у місті. Це дозволило зняти соціальне напруження серед жителів міста, недопустити до конкурсу недобросовістних перевізників та тих, які немають достатньої кількості техніки. Показником результативності можна вважати утримання вартості проїзду на рівні 5 грн. на протязі останіх трьох років, задоволення жителів щодо якості надання послуг, перевезення пільгових категорій населення безкоштовно (за кошти і згодою автоперевізника).
4.Впровадження у місті системи енергоменеджменту відповідно до реалізації проєкту, підготовленого та поданого особисто до Агенції інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності, “Smart energy - безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу вз несенням даних до Всеукраїнської системи”.
5.Розроблення та впровадження, разом із спеціалістом проектів Фонду Східн Європа, в рамках програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедераціє електронної системи "Громадський бюджет". Дана система успішно працює, жителі активно долучились до подачі проектів та голосування.

Головний бухгалтер

from 07.2008 to 11.2015 (7 years 4 months)
Обласний комунальний літературно-меморіальний музей Ю.Словацького, Кременець (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Організація бухгалтерського обліку, ведення розрахункових операцій і звітності.

Бухгалтер

from 01.2007 to 07.2008 (1 year 6 months)
Відділ культури і туризму Кременецької райдержадміністрації, Кременець (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Ведення звітності бюджетної установи

Бухгалтер

from 09.2005 to 12.2006 (1 year 3 months)
Школа мистецтв ім. М.Вериківського, Кременець (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Складання бухгалтерської звітності та прийом плати за навчання

Education

Тернопільський національний економічний університет

Облік та аудит, Тернопіль
Higher, from 2007 to 2008 (9 months)

Магістр

ВМУРОЛ "УКРАЇНА"

Облік і аудит, Рівне
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 5 months)

Бакалавр обліку та аудиту

Кременецький лісотехнічний технікум

Деревообробка, Кременець
Specialized secondary, from 2001 to 2005 (3 years 10 months)

Молодший спеціаліст, майстер деревообробки

Similar candidates

All similar candidates