Resume from February 20, 2023

Анатолій

Автослюсар (учень)

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ
Столичне шосе,98-А. м. Київ, 03045, тел. /факс [open contact info](look above in the "contact info" section);
http://nnc.kiev.ua е-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section) ЄДРПОУ 26125035

Доброго дня!
Вас турбує Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти Національної Академії педагогічних наук України.
Центр є спеціалізованим навчальним закладом за автомобільним напрямком і готує спеціалістів за наступними спеціальностями: "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"; : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів", «Автомобільний транспорт (Молодший бакалавр)», «Логіст (Молодший бакалавр)», та є лідером в місті Києві за даним напрямком.
Теоретична та практична підготовка учнів проводиться на високому рівні завдяки сучасному матеріально-технічному оснащенню центра. Так, наприклад, Центр має майстерню з сучасним електронно-діагностичним обладнанням BOSСH, підйомниками, 3-D стендом розвалу-сходження, стендами шиномонтажу та балансування коліс, установкою сервісу кондиціонеру, що відповідає сучасним вимогам.
Учні центру та майстри в/н постійно займають призові місця на конкурсах професійної майстерності серед закладів освіти міста Києва!
Ми звертаємося до Вас з проханням прийняти на виробничу практику наших учнів за спеціальностями: : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"
Термін практики до 30 червня 2023
Ми готові співпрацювати з Вами за різними напрямками діяльності!
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, Ви можете зв'язатися з нами за допомогою електронної пошти [open contact info](look above in the "contact info" section) , або за телефоном
[open contact info](look above in the "contact info" section) - Ляшук Анатолій Сергійович - майстер виробничого навчання;
Будемо вдячні Вам за співпрацю!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: