Resume from May 29, 2024 PRO

Надія

Юрист, адвокат

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Kherson
Ready to work:
Kherson, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник юридичного відділу

from 01.2024 to now (5 months)
Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

здійснення оперативного управління роботою юридичного відділу, проведення методичного керівництва правовою робою на підприємстві в цілому. Складання та ведення позовної діяльності на Підприємстві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності, розроблення та оформлення договорів, посадових інструкцій та положень про відділи, підготовка, оформлення, перевірка проектів рішень, наказів, розпоряджень директора Підприємства, що стосується його діяльності, тощо.

Начальник відділу

from 08.2023 to 01.2024 (5 months)
Центр надання адміністративних послуг, Дистанційно (Державні організації)

Роблення та затвердження Положення та Регламенту ЦНАП, посадових інструкцій на всіх спеціалістів, розроблення та затвердження інформаційних та технологічних карток надання адміністративних послуг, відповідно до чинного законодавства. Організація та проведення роботи підключення ЦНАП до електронних реєстрів для надання адміністративних послуг. З серпня 2023 року адвокатська діяльність призупинена з підстав несумісності.

Юрисконсульт

from 10.2022 to 08.2023 (10 months)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Інфокс» філія «Інфоксводоканал», Одеса (Послуги для населення та бізнесу)

Листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування (у тому числі з НКРЕКП, Держпродспоживслужбою), розгляд та підготовка відповідей на адвокатські запити, депутатські звернення, тощо. Ведення судових справ щодо стягнення заборгованості з абонентів Товариства на його користь, ведення претензійної роботи, переважно з абонентами – юридичними особами, з причин порушення ними правил та норм підключення до водопровідних мереж Товариства.

Секретарь руководителя

from 04.2022 to 09.2022 (5 months)
Херсонський фізико-технічному ліцеї Херсонської міської ради, Херсон (Освіта, наука)

ведення журналів реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції, організація діловодства. Проведення листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, тощо. Підготовка та погодження внутрішньо-розпорядчих та організаційних документів (наказів, розпоряджень, рішень, посадових інструкцій, тощо).

Адвокат

from 01.2018 to now (6 years 5 months)
Адвокат, Херсон (Юриспруденція)

Переважно займалась господарськими спорами (невиконання умов договору, стягнення заборгованості за господарським договором, повернення попередньо отриманих та безпідставно отриманих грошових коштів), цивільні справи (встановлення фактів, стягнення грошових коштів за договорами, земельні спори, поділ майна подружжя, виділення частки у спільній частковій власності, тощо), сімейні спори (розлучення, стягнення аліментів, встановлення факту проживання дитини з одним із батьків, стягнення грошових коштів за договорами позики (розписки), кредитні відносини, припинення іпотеки, тощо). Супроводження клієнтів під час укладення нотаріальних угод (купівля-продаж нерухомості, земельних ділянок сільськогосподарського призначення, оформлення довіреностей, тощо).

Юрисконсульт

from 09.2017 to 09.2018 (1 year)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Трастед Едвайзерс Лігал», Киев (Юриспруденція)

До посадових обов’язків входило: складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, справи про банкрутство, супровід та вирішення земельних питань, представництво Товариства в органах Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

from 06.2016 to 07.2017 (1 year 1 month)
на Товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпроінвестрейд», Херсон (Нерухомість)

Складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, представництво Товариства в органах Державного архітектурно – будівельного контролю, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

from 07.2015 to 05.2016 (10 months)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Південенерго» (змінена назва - ТОВ «Торговий дім «Херсон Юг»), Херсон (Нерухомість)

Складання та ведення позовної діяльності (цивільне, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності. Ведення судових справ щодо кредитних, іпотечних правовідносин, представництво Товариства в органах Державного архітектурно – будівельного контролю, реєстрація об’єктів нерухомості та оформлення права власності на них.

Юрисконсульт

from 10.2014 to 05.2015 (7 months)
Товаристві з обмеженою відповідальністю науково – виробничому підприємстві «Херсонський машинобудівний завод», Херсон (Машинобудування)

Складання, перевірка та супровід Договорів підприємства, складання протоколів розбіжностей до договорів, претензійно – позовна діяльність (переважно господарське право, цивільне, адміністративне право), робота з державними виконавчими службами, листування з підприємствами та організаціями, складання інших процесуальних документів

Юрисконсульт

from 08.2012 to 10.2013 (1 year 2 months)
Товаристві з обмеженою відповідальністю «Торговий дом «Долинское», Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Складання та правовий супровід договорів Товариства, представництво підприємства в судах, в державних органах та службах (щодо деяких земельних правовідносин), листування з органами місцевого самоврядування, ведення претензійно-позовної діяльності переважно з Державною податковою службою, оформлення права власності, робота з уставними документами. Оформлення договорів оренди землі з власниками паїв, реєстрація цих договорів в державному реєстрі.

Юрисконсульт, начальник юр.відділу

from 05.2011 to 08.2012 (1 year 3 months)
Відкритому акціонерному товаристві «Херсонський бавовняний комбінат», Херсон (Легка промисловість)

Складання та ведення позовної діяльності (житлове, цивільне, трудове, господарське, адміністративне право) на Товаристві, представництво інтересів в судах (всіх інстанцій), в державних органах та службах, листування з фізичними, юридичними особами та органами місцевого самоврядування, ведення претензійної діяльності, організація роботи відділу в цілому.

Юрисконсульт

from 02.2011 to 05.2012 (1 year 3 months)
Комунальному підприємстві «Світоч»., Херсон (Державні організації)

Складання та правове ведення договорів, робота з державною виконавчою службою, складання процесуальних документів, претензійно-позовна робота.

Education

Харківський національний університет внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Харьков
Higher, from 2003 to 2010 (7 years)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: