Resume from March 11, 2021 PRO

Руслан

Інженер-механік, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City of residence:
Hlobyne
Ready to work:
Hlobyne, Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з експлуатації МТП

from 03.2018 to 12.2020 (2 years 9 months)
ТОВ ЦУКОРАГРОПРОМ ФІЛІЯ ГЛОБИНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД, Глобине (Харчова промисловість)

Організовував правильну експлуатацію і технічне обслуговування машинно-тракторного парку, своєчасний та якісний його ремонт. Розробляв і впроваджував заходи з поліпшення експлуатації та якості ремонту та підвищення рівня технічної готовності машин й устаткування. Вивчав умови роботи сільськогосподарських машин та устаткування, окремих деталей і вузлів з метою виявлення їх передчасного спрацювання. Брав участь у розробленні планів робіт машинно-тракторного парку та його ремонту, графіків технічних обслуговувань, планів випробувань машин і устаткування, а також заходів з поліпшення їх експлуатації та якості ремонтних робіт.

Складав заявки на придбання нови устаткування, запасних частин, ремонтних матеріалів. Забезпечує упровадження прогресивних методів виконання механізованих робіт, ремонтів та відновлення деталей, економії паливно-мастильних матеріалів. Забезпечує ведення технічної документації, обліку і документів звітності з технічної експлуатації машинно-тракторного парку, ефективне застосування чинних норм виробітку, коштів на експлуатацію машинно-тракторного парку. Контролював проведення ремонту, додержання інструкцій з експлуатації та технічного обслуговування машиннотракторного парку.

Проводить роботу з підвищення рівня технічних знань механізаторів. Забезпечував додержання працівниками виробничої і трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Механік автогаража

from 01.2016 to 02.2018 (2 years 1 month)
ТОВ ГЛОБИНСЬКИЙ МАСЛОСИРЗАВОД, Глобине (Харчова промисловість)

Забезпечував контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Виконував огляд та визначав несправності під час повернення автотранспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Браа участь у наданні технічної допомоги автомобілям на лінії. Здійснював контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проводив інструктаж водіїв перед виїздом їх на лінію. Контролював ефективність витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, шин та АКБ. Браа участь в розробці графіків проведення технічного обслуговування автотранспортних засобів і здійснював контроль за якістю і своєчасністю виконання цих робіт. Вивчав умови роботи автотранспортних засобів з метою виявлення причин їх передчасного зносу. Аналізував причини і тривалість простоїв, пов'язаних з технічним станом автотранспортних засобів, розробляв і впроваджував заходи щодо збільшення термінів їх служби, скорочення простоїв через технічні несправності. Забезпечував дотримання водіями виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці і безпечного ведення робіт.

Головний державний інспектор

from 03.2011 to 09.2015 (4 years 6 months)
Державна інспекція технічного нагляду Полтавської ОДА, Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював державну реєстрацію і вів облік тракторів,
самохідних шасі, самохідних, дорожньо-будівельних й меліоративних
машин, тракторних причепів, що є на підприємствах, в установах,
організаціях незалежно від форм власності та у власності громадян,
й видавав на них державні номерні знаки та реєстраційні документи;проводив щорічні державні технічні огляди
сільськогосподарських машин, що підлягають реєстрації в інспекції;
Здійснював періодично перевірки технічного стану
сільськогосподарських машин; Перевіряв дотримання стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації під час ремонту
сільськогосподарських машин;
Надавав висновки щодо якості проданих або відремонтованих
сільськогосподарських машин у зв'язку з розглядом претензій власників і користувачів цих машин;
Проводив технічну експертизу сільськогосподарських машин,
що стали непридатними внаслідок аварії чи стихійного лиха, і надавав висновок про можливість або економічну доцільність їх подальшої
експлуатації чи відновлення; Видавав посвідчення тракториста-машиніста після складання іспитів;
Забезпечував своєчасність сплати зборів за технічний огляд сільськогосподарських машин, видачу посвідчень
тракториста-машиніста та інші послуги, що надавались інспекцією;
Контролював правила транспортування та зберігання
нафтопродуктів підприємствами і організаціями агропромислового комплексу.

Начальник відділу технічної політики

from 03.2003 to 11.2010 (7 years 8 months)
Управління агропромислового розвитку, Глобине (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснюв керівництво діяльністю відділу, розподіляв обов’язки між спеціалістами відділу, очолюв та контролюв їх роботу. Забезпечув ефективну його роботу у відповідності до покладених на відділ завдань, доручень керівництва. Подав у межах своєї компетенції керівнику управління пропозиції про призначення на посади, звільнення з посади та переміщення працівників відділу, своєчасне заміщення вакансій, заохочення та накладення стягнень. Забезпечував у межах своєї компетенції контроль за станом справ у сфері діяльності відділом, вживав необхідних заходів щодо їх поліпшення. Вживав заходів щодо вдосконалення співпраці відділу з іншими структурними підрозділами районної державної адміністрації, органами місцевого самоврядування, державного нагляду та контролю, правоохоронними органами, а також з підприємствами, установами, організаціями, об’єднаннями громадян, організовував роботу із захисту державних таємниць у відповідності з чинним законодавством. Контролював стан трудової дисципліни відділу.Аналізував стан і тенденції економічного і соціального розвитку району, браа участь у визначенні його пріоритетів, проведенні структурних змін, а також формуванні напрямів інвестиційної політики та готував керівництву районної державної адміністрації пропозиції, спрямовані на забезпечення економічної безпеки держави, сталого розвитку і детінізації економіки.
Виконував роботи з прогнозування та підготовки програм економічного і соціального розвитку:

- розробляв прогнози економічного та соціального розвитку району на середньостроковий період та програми економічного і соціального розвитку на короткостроковий період;

- враховував у програмах соціально-економічного розвитку району прогнози розвитку виробничих галузей та соціально-культурної сфери;

- забезпечував стратегічне планування, програмування та прогнозування економічного і соціального розвитку району.

- координував діяльність місцевих органів виконавчої влади у сфері реалізації регіональної інвестиційної політики. Брав участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері розвитку економічної конкуренції та обмеження монополізму, проводив моніторинг її реалізації та соціально-економічних результатів, сприяв розвитку на території району конкуренції, підвищенню ефективності функціонування об’єктів ринкової інфраструктури.
Розробляв проекти розпоряджень голови районної державної адміністрації, у визначених законом випадках – проекти нормативно-правових актів з питань реалізації галузевих повноважень.
Постійно вдосконалював організацію роботи відділу, підвищував власну професійну кваліфікацію.Організовував роботу з документами, контролював стан трудової та виконавчої дисципліни. Забезпечував дотримання працівниками відділу законодавства України з питань державної служби та боротьби з корупцією.

Education

Полтавський сільськогосподарський інститут

Механізація сільського господарства, інженер-механік, Полтава
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 10 months)

Денна форма навчання

Similar candidates

Інженер-механік
22000 UAH, Kremenchuk

Инженер-механик
Kremenchuk

Механік, інженер з ремонту
35000 UAH, Kremenchuk

Инженер-механик
20000 UAH, Horishni Plavni, Kremenchuk, Remote

Інженер-механік
20000 UAH, Kremenchuk

Инженер-механик
15000 UAH, Kremenchuk

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: