Resume from February 19, 2022

Марина

Няня (з проживанням, вахта), 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Няня

from 03.2014 to 12.2020 (6 years 9 months)
Семья, Москва (Приватні особи)

Все що стосувалося дитини: гігієна, готування їжі для дитини, прання дитячої одежі, чистота, підтримання чистоти в дитячій кімнаті, супровід( на гуртки,в поліклініку та при потребі в лікарню, за кордон, на відпочинок), прогулянки при різній погоді.Розвиток дитини по віку. Навики самостійності та охайності.
Безпека дитини...

Education

Львівське медучилище

Медсестра, Львов
Specialized secondary, from 1992 to 1995 (2 years 10 months)

Additional information

Доброго дня ... Мене звати Марина. Мені 46 років. Живу в Львівський обл.. Заміжня, 2 дорослих(заміжні) дочок і один (2місяці) онучок..за фахом медсестра...без шкідливих звичок... З 2006 по 2014 працювала в дитячому садку медсестрою. В 2014 поїхала до Москви ...з березня 2014 по березень 2018 працювала нянею в одній сім'ї ..на час початку моєї роботи дівчинці було 5 місяців...в мої обов'язки входило все що стосувалося дівчинки. Звільнилися по причині виїзду родини за кордон.. Червень-грудень працювала нянею з дівчинкою 4 роки..звільнилася по причині виходу дідуся і бабусі на пенсію.. з лютого по вересень 2019 році працювала в клінінговій компанії...з вересня 2019 по грудень 2020 року працювала нянею з хлопчиками - двійнятами ...змушена була звільнись через пологи старшої дочки...на даний час я маю двох місячного онука...і я шукаю роботу няні)) на всі питання відповім по телефону

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: