Віталій

Адміністратор, аналітик Бітрікс24

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Chernivtsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор, аналітик CRM-системы

from 07.2019 to now (5 years 2 months)
фрілансер, партнер Бітрікс24, Чернівці (Торгівля, послуги, освіта)

Являюсь офіційним партнером Битрикс24. Фрилансер, надаю послуги компаніям з міст: Чернівці / Київ / Хмельницький / Одеса, а також консультаційні послуги з інших міст. В плані аналітики їх роботи, організації покращення виконання компаніями своїх прямих функції, та можливості використання і налаштувань CRM Битрикс24, напрямок виконання робіт (В2В торгівля, інтернет торгівля, розподіл продуктів харчування, швидке харчування та сітка магазинів, поліграфія, виробництво продуктів харчування та ін.) організація роботи з клієнтами, організація роботи співробітників компаній з використанням можливостей Бітрикс24, а так само налаштування роботи з постачальниками.
Моя компетентність у роботі з хмарними та коробковими версіями. Написання Бізнес Процесів практично будь-якої складності і під будь-які потреби (в межах можливостей порталу Бітрикс24) навики написання бізнес-процесів у Живій стрічці - для використання автоматизацій внутрішніх процесів компаній, та організації документообігу. БП в розділі CRM для автоматизації роботи з клієнтами.
Також робота з універсальними списками, на основі яких можливо реалізувати практично будь-який необхідний сценарій (також з використанням бізнес-процесів).
У принципі все, що стосується внутрішніх робіт на порталі Бітрікс24, розробці сайтів, інтернет-магазинів, контакт центр, СРМ, СРМ-форми та інші функції.
На власному порталі партнера працює Лінія технічної підтримки Бітрикс24, за допомогою якої безкоштовно консультую користувачів Бітрікс24, а для себе розширюю свої знання.
Також підключення стандартних Застосунків до Бітрікс24, їх налаштування та реалізація взаємодії з порталом на основі потреб працівників.

Керівник з розвитку

from 02.2016 to 06.2019 (3 years 4 months)
Стрільчук Транс, Чернівці (Вантажоперевезення, логістична діяльність)

Впровадження CRM-системи Бітрикс24. Організація роботи співробітників, адаптація системи під потреби компанії та підключення зовнішніх сервісів, по автоматичному отриманню додаткової інформації, у сфері вантажоперевезень. Створення сайту. Постійне підтримання та адміністрування CRM-системи.

Керівник Інтернет проекту

from 02.2014 to 02.2016 (2 years)
Веб студія COM.CV.UA,, Чернівці (Розробка, дизайн, створення сайтів, та інтернет проектів)

Запуск CRM системи, по збору контактної інформації клиєнтів.
Робота з клієнтами, по покращенні функціонування їх сайтів, і обговорення про нові можливості роботи їх інтернет проектів.

Керівник відділу продажів

from 03.2011 to 01.2014 (2 years 10 months)
ТОВ "Західтеплоресурс", Чернівці (опалення сантехніка)

Організація продажів по Чернівецькій та Хмельницькій областях, включаючи прилеглі райони сосідніх областей.
Розробка схеми роботи менеджерів по продажам, які в телефонному режимі працювали з клієнтами, а також робота з торговими агентами, які працюють в полях. Повна реорганізація схеми роботи Дистрибуційної компанії, яка збільшила кількість замовлень.

Керівник відділу продажів

from 01.2010 to 03.2011 (1 year 2 months)
АПС Аква-Планет-Компани, Чернівці (гуртова торгівля напрямку опалення сантехніка)

Організація роботи менеджерів з продажу, збору клієнтської бази. Реорганізація діючих, та розробка нових маршрутів для напрацювання нових клієнтів для майбутніх маршрутів доставки товарів.
За 14 місяців роботи була зібрана база більш ніж 7000 клієнтів, з них розпочато роботу близько 1500, та в умовах падіння загальної торгівлі в країні - компанія, не відчула проблем, а навпаки отримала постійний приріст в торгівлі, що сягнуло 400% за 1,5 року. Кількіст менеджерів за цей період виросла з 3 до 14.
Компанія займається торгівлею сантехніки по всій території України На момент початку роботи, співпраця була з 2 областями, і розширилася до 21 області. Розвиток відбувався повністю під моїм керівництвом, контролем та безпосередньої участі.

Керівник відділу продажів

from 07.2006 to 08.2009 (3 years 1 month)
ТОВ "Макден", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Дистрибуційна компанія (FMCG). Продукти харчування. Навчання торгових представників (робота в полі). Упорядкування баз даних за клієнтами. Оптимізація товарообігу на підприємстві. Планування та збільшення продажів. У прямому підпорядкуванні були: торгові представники, супервайзери, складські працівники, водії та експедитори (близько 70 чел.). Контроль та складання маршрутів торгових представників (електронний варіант). Організація доставки товару - добився економії 2 (з 10) автомобілів кожен день, виїзд останнього автомобіля був в 12.00, після реорганізації 8.00. Впровадженні, і налаштування GPS навігації. Організація звітності в електронному вигляді по всім маршрутам з інформацією по відстані, вазі, та обєму (що дозволило оптимально підбирати необхідний автомобіль) та автоматично виводити всіх клиєнтів на електронную карту.

Керівник філії

from 01.2002 to 06.2006 (4 years 5 months)
Державне підприємство редакція журналу Вісник податкової служби України філія в Чернівецькій області, Чернівці (Освіта, торгівля, реклама)

Чернівецька філія державного підприємства редакції журналу Вісник податкової служби України, організовувала семінари, та забезпечувала їх проведення, ціллю семінарів були ознайомлення бухгалтерів Чернівецької області зі змінами в податковому законодавстві, та правильне трактування законів по веденню фінансової звітності.
Також компанія займалася виготовленням, та продажем бланків бухгалтерської звітності, та іншої канцелярської продукції.
Організовували залучення рекламодавців, до журналу.
Під час виконання мною обовязків керівника філії, ми організували з "0" роботу по торгівлі бланками в кожному районному центрі Чернівецької області та в м. Чернівці в примішеннях податкових цнспекції. Та в декілька раз частоту проведення семінарів, так, як до мене вони проводилися один раз в 2-3 місяці, під час моєї роботи їх кількість збільшилася до 2-3 в місяць...
Також мною організовувалася, та забезпечувалася господарська діяльність та самоокупність філії.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: