Resume from May 1, 2024

Дмитро

Юрист, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 10.2023 to 04.2024 (6 months)
Центр правової допомоги, Київ (Юриспруденція)

Проводив роботу на посаді юридичним консультом, надававши юридичну допомогу та консультації клієнтам у різних галузях права. Забезпечував введення клієнтів в правові процеси від початку до кінця.

Правоохоронець

from 08.2012 to 10.2022 (10 years 2 months)
Державна кримінально-виконавча служба України, Київ (Державні організації)

1 . Виконання порядку, встановленого законом та іншими нормативно-правовими актами, що забезпечує ізоляцію та безпеку персоналу та осіб, які утримуються під вартою.
2. Процес свідоме відновлення засудженого, укладеного у соціальному статусі повноправного члена товариства; повернення його до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя у суспільстві.
3. Пошук та фіксація фактичних даних про протиправні дії окремих осіб та груп, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, а також отримання інформації на користь безпеки громадян, суспільства та держави.

Education

МАУП

Правоохорона діяльність, Киев
Higher, from 2017 to 2020 (3 years)

АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ

Правоохорона діяльність, Чернігів
Unfinished higher, from 2012 to 2015 (3 years)

Knowledge and skills

Складання юридичних документів Юридичний супровід Знання юриспруденції Оперативно-розшукова діяльність Знання кримінального права Знання офісних програм Знання законодавства України Впевненість Уважність Знання правових баз даних Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Співробітник правоохоронних органів, маю досвід оперативної, режимної, соціально-психологічної роботи у сфері правоохоронної діяльності. Маю навички обігу вогнепальною зброєю та спец. засобами. Знання законів України та нормативно-правової бази. Працював з Кримінальним, кримінально-виконавчим та кримінально-процесуальним кодексом України. Шкідливі звички відсутні. Цілеспрямований, активний, відповідальний.

Вирішив змінити рід діяльності.
Також маю досвід роботи юридичним консультом первинного прийому в компанії. Маю знання та досвід у військовому, кримінальному, адміністративному, цивільному та виконавчому праві. Готовий надавати допомогу та ефективно виконувати обов’язки, використовуючи свої знання, корисні для професійної діяльності.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: