Resume from April 21, 2024 PRO

Андрій

Головний енергетик, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Bucha, Irpin, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик

from 05.2021 to 11.2022 (1 year 6 months)
Ковальська, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Управління технологічною підготовкою енергозабезпечення компанії. Організація технічно правильної експлуатації та своєчасного ремонту енергетичного та природоохоронного обладнання та енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, водою та іншими видами енергії. Планування роботи енергетичної служби, розробка графіків ремонту енергетичного обладнання та енергомереж, планів виробництва та споживання Підприємством електроенергії, води, стиснутого повітря, норм витрати та режимів споживання всіх видів енергії.
Забезпечення підготовки заявок та необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного обладнання, матеріалів, запасних частин, розроблення заходів щодо зниження норм витрати енергоресурсів, впровадження нової техніки, що забезпечує надійну, економічну та безпечну роботу енергоустановок, а також підвищення продуктивності праці.
Розробка планів перспективного розвитку енергогосподарства, впровадження засобів механізації та автоматизації виробничих процесів, у розгляді проектів реконструкції та модернізації систем енергозабезпечення Підприємства та його підрозділів, у підготовці технічних завдань на проектування нових та реконструкцію діючих енергооб'єктів.
Оформлення актів на списання енергообладнання, а також документів на передачу іншим підприємствам та організаціям. Підготовка результатів на розроблені проекти, випробування та приймання енергоустановок та мереж у промислову експлуатацію.
Проведення робіт із захисту підземних споруд та комунікацій, перевірка засобів зв'язку, сигналізації, обліку, контролю, захисту та автоматики, а також своєчасне проведення технічного огляду судин, що працюють під тиском.
Розробка заходів щодо підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів, надійної та економічної роботи енергоустановок, запобігання аваріям, створення безпечних та сприятливих умов праці при їх експлуатації.
Здійснення контролю за дотриманням правил охорони праці, інструкцій з експлуатації енергоустановок та використання енергообладнання та мереж.
Підготовка договорів із сторонніми організаціями щодо забезпечення Підприємства електроенергією, водою з інших видів енергії, контролю їх виконання. Участь у роботі технічної комісії з проведення загального періодичного огляду будівель, споруд та інженерних мереж.
Організація зберігання, обліку наявності та використання енергообладнання, що знаходиться у Підприємстві, а також облік та аналіз витрат електроенергії та палива, техніко-економічних показників роботи енергогосподарства, аварій та їх причин.
Впровадження прогресивних форм організації праці на ділянках енергогосподарства, атестації та раціоналізації робочих місць, нових прогресивних методів ремонту та експлуатації енергообладнання.

Фахівець відділу ремонтів та інвестицій

from 11.2018 to 02.2021 (2 years 3 months)
МЕТІНВЕСТ, Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

Аудит підприємства Аналіз та коригування планів технічного забезпечення та ремонтів обладнання.
Розробка та впровадження заходів, спрямованих на підвищення надійності роботи обладнання.
Організація роботи ремонтного персоналу. Пошук підрядної організації Контролює роботу персоналу.
Складання технічних завдань.
Модернізація обладнання. Складання відомостей дефектів, а також заявок на виконання капітальних та поточних ремонтів обладнання
Упорядкування графіків ТО, ТР, КР. Розробка регламентуючих документів з ТОіР.
Забезпечення виконання підпорядкованого персоналу встановлених правил внутрішнього розпорядку, наказів та розпоряджень керівництва, правил та норм з охорони праці, протипожежного захисту.
"Робота в SAP
Розрахунки необхідного ремонтного запасу та обмінного фонду, контроль за його комплектацією та підтримкою.
Контроль процесу пов'язаного з ТОіР на складах Компанії.
Ведення встановленої документації Діагностика та оцінка технічного стану обладнання.

Начальник дільниці з ремонту електроустаткування та ліній електропередач.

from 11.2016 to 09.2018 (1 year 10 months)
МЕТІНВЕСТ «ПівнГЗК», Кривий Ріг (Металургійна промисловість, металообробка)

Здійснення керівництва виробничо-господарської діяльності ділянки. Здійснення керівництва технічним персоналом та організація його навчання. Управління командою до 50 осіб. Забезпечення виконання технічного обслуговування та здійснення позапланових ремонтів електричного обладнання кар'єру та ліній електропередач: екскаваторів, вантажних кранів, обладнання виробничої ділянки водовідливу та дроблення гірничої маси.
Розробка виробничо-оперативних планів роботи. Ефективне використання виробничих потужностей, технічно правильну експлуатацію обладнання та інших основних засобів, виконання графіку їхнього ремонту. Правильна організація робіт, використання працівниками ЗІЗ, утримання робочих місць та виробничих територій у чистоті.
Ведення та своєчасне подання встановленої документації та звітності. Забезпечувати своєчасне проведення інструктажів, навчання, стажування та перевірки знань підлеглого персоналу з питань охорони праці. Забезпечення безпечного виконання робіт.
Здійснення роботи з одержання, видачі, транспортування ТМЦ для списання та зберігання довірених ТМЦ. Ведення оперативного обліку малоцінних та швидко зношуваних предметів, змінного обладнання, що знаходиться в експлуатації. Своєчасне та якісне ведення до системи САП операцій з руху ТМЦ, МШП, змінного обладнання на підставі правильно оформлених первинних документів. Проведення аудитів безпеки. Аналіз стану та виявлення слабких місць у системі управління охороною праці та промислової безпеки. Розробка заходів щодо їх усунення.
Контроль над роботами, здійснюваними персоналом підрядних організацій. Проведення робіт щодо вдосконалення організації ремонтних робіт. Участь у впровадженні проектів Групи Метінвест, які рекомендуються до реалізації на Комбінаті. Робота з технічною та звітною документацією. Забезпечення виконання підпорядкованого персоналу встановлених правил внутрішнього розпорядку, наказів та розпоряджень керівництва, правил та норм з охорони праці, протипожежного захисту.

Електромеханік дільниці в кар'єрі виробничої дільниці водовідливу та подрібнення гірничої маси

from 02.2013 to 11.2016 (3 years 9 months)
МЕТІНВЕСТ «ПівнГЗК», Кривой Рог (Металургійна промисловість, металообробка)

Забезпечення безаварійної та надійної роботи, правильної експлуатації, своєчасне та якісне технічне обслуговування, ремонт та модернізація обладнання ділянки водовідливу та дроблення гірничої маси. Забезпечення безпечного виконання робіт персоналу дільниці та персоналу підрядних організацій. Формування заявок на запчастини, інструменти для ремонтів.
Складання відомостей дефектів, а також заявок на виконання капітальних та поточних ремонтів обладнання дільниці. Проведення поведінкових та цільових аудитів безпеки. Використання прогресивних методів технічного обслуговування, ремонту, монтажу механічного та електричного обладнання. Контроль за термінами та якістю ремонтних та монтажних робіт, дотримання технологічної дисципліни, своєчасного та якісного технічного обслуговування обладнання. Якісна взаємодія із підрядними організаціями.
Своєчасне Впровадження Стандартів Підприємства, роз'яснення їхнього підлеглого персоналу. Робота з технічною та звітною документацією. Забезпечення виконання підпорядкованого персоналу встановлених правил внутрішнього розпорядку, наказів та розпоряджень керівництва, правил та норм з охорони праці, протипожежного захисту."

Енергетик ділянки ППР з ремонту гірничого обладнання Первомайського кар'єру

from 02.2010 to 02.2013 (3 years)
МЕТІНВЕСТ «ПівнГЗК», Кривой Рог (Металургійна промисловість, металообробка)

Education

Криворізький національний університет

Електромеханічне обладнання підприємств / електромеханік, Кривий Ріг
Higher, from 2008 to 2013 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint САПР IT-Підприємство

Additional information

V група допуску з електробезпеки.
Знання принципів роботи енергетичного та електротехнічного обладнання.
Знання правил та норм безпеки, норм охорони праці та екології.
Знання ПК, Word, Excel, Power Point, SAP.
Навички управління персоналом (колектив до 50 осіб)
Досвід роботи із технічною документацією.
Здатність до організації процесів. Досвід проведення виробничих аудитів. Комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, старанність, доброзичливість, дисциплінованість, самоорганізація.
Вміння приймати рішення та брати відповідальність за результат роботи.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: