Resume from March 12, 2024 PRO

Катерина

Бухгалтер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
60 years
City:
Podilsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділення

from 02.2019 to 05.2023 (4 years 3 months)
АТ Укрпошта, ВПЗ Борщі-Вокзал 66320, автоматизоване (Транспорт, логістика)

Організація роботи з початку автоматизації відділення, робота в АРМ ВЗ, АРМ ППЕП, робота с pos-терміналом. Збільшення обсягів продаж до 500% у порівнянні з роком прийняття на роботу.

Education

Одеський фінансовий технікум

Бюджетний облік, бухгалтер-фінансист, Одеса
Specialized secondary, from 1988 to 1991 (3 years)

Одеський фінансовий технікум завжди був alma mater для майбутніх провідних спеціалістів в області фінансів та бюджетування. З 1991 по 2003р.р. я працювала головним бухгалтером у приватному бізнесі. Маю досвід з обліку у галузі виробництва будівельних матеріалів, виконання ремонтно-будівельних робіт, з обліку в роздрібній торгівлі та громадському харчуванню. Також знайомий облік операцій з давальницькою сировиною, векселями, ПДВ, робота з РРО, дещо знайомий облік у зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того маю досвід обліку ФОП, як єдинщиків, так і на загальній системі оподаткування. Після переїзду у 2003 р. до м.Котовськ працювала головним бухгалтером ВАТ Котовське ЗПП (колишній Котовський елеватор). З 2006р. я 12 років успішно відпрацювала головним бухгалтером в Борщівській сільській раді. В обов'язки входило ведення обліку, складання бюджету та інші операції з бюджетування, складання та подання звітності до казначейства, ДПС, фінуправління, ПФУ, статистичної звітності. Це також робота з тендерною документацією, робота з proZoro, e-data. До бюджету сільської ради відносились заклади освіти, дошкільні заклади, заклади культури. Робота складна, вимагає стресостійкості та повної віддачі, також постійного навчання. З 2018р. в зв'язку із створенням ОТГ, сільради були ліквідовані, штат скорочено. Але, вважаю, що саме моя освіта дала мені можливість самостійно перекваліфікуватися та зайняти посаду начальника автоматизованого відділення поштового зв'язку. Самостійно вивчила програми з автоматизованого робочого місця. Працюю з 2019р. по дійсний час. Вважаю, що саме моя освіта посприяла вмінню кардинально трансформуватись у новій незнайомій галузі. Головне, нас навчили вчитись та працювати над своєю базою знань постійно, щоб мати можливість бути корисними на вимоги часу.

Additional education and certificates

ОРІДУ НАДУ

2007, 1 місяць; 2012, 1 місяць (підвищення кваліфікаії

Knowledge and skills

MS Excel M.E.Doc Здатність до навчання Клієнт-Банк Уважність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — beginner
  • English — beginner

Additional information

Маю організаційні здібності, працюю на результат, подобається отримувати нові знання та використовувати їх в роботі.

Similar candidates

Бухгалтер, менеджер (ФОП)
15000 UAH, Podilsk, Remote

Бухгалтер
Podilsk, Remote

Бухгалтер
12000 UAH, Podilsk

Бухгалтер
Podilsk

Бухгалтер
Podilsk, Remote

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: