Resume from April 24, 2024 PRO

Валентин

Редактор, журналіст

Employment:
Part-time.
Age:
68 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

заступник директора виконавчого з творчих питань

from 12.1982 to 08.2016 (33 years 8 months)
Філія "Рівненська регіональна дирекція Національної телерадіокомпанії України", Рівне (телерадіокомунікації)

Інформаційне забезпечення створення теле- і радіопрограм. За цей час пройшов шлях від кореспондента до заступника директора виконавчого з творчих питань. Удостоєний звання "Заслужений журналіст України", нагороджений почесними грамотами і відзнаками Держкомтелерадіо України, Національної спілки журналістів, ОДА та облради, Рівненської міської ради, інших відомств.

Education

Львівський Державний університет ім. Ів. Франка

Журналістики, журналістика, Львів
Higher, from 1976 to 1981 (4 years 9 months)

журналіст - робота в ЗМІ

Knowledge and skills

Підготовка теле- радіоматеріалів і газетних публікацій

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

РЕЗЮМЕ
Сімчук Валентин Андрійович, заслужений журналіст України
Після закінчення факультету журналістики Львівського державного університету ім. Ів. Франка працював кореспондентом Рівненської районної газети «Слово правди», у Рівненській обласній державній телерадіокомпанії на посадах: кореспондент, старший редактор, зав. відділом інформації, заступник головного редактора, головний редактор радіомовлення, заступник генерального директора з творчих питань. Був регіональним кореспондентом Українського радіо, першого розмовного радіо «Ера», газети «Волинь-нова» та інших елекронних і друкованих ЗМІ.
За сумісництвом працював у Рівненському гуманітарному університеті, Рівненському інституті слов»янознавства, Міжнародному економіко-гуманітарному університеті, Національному університеті водного господарства і природокористування, Рівненській Малій академії наук учнівської молоді на посадах: викладач, старший викладач, доцент.
Наразі – позаштатний кореспондент найстарішої газети краю «Вільне слово».
Контактні телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)









Аспірати – генерали і капітани


Керівник головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов - у переліку вступників до аспірантури Національного університету «Острозька академія». За даними рейтингової таблиці він перший у списку на спеціальність «Політологія». Форма навчання - вечірня.
- У зв'язку з тим, що академію свого часу закінчили Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний і ще 10 бойових генералів, наш унверситет стає все більш популярним. У нас досить потужний молодий викладацький науковий склад. Й абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні, — говорить ректор НУ ОА, Герой України професор Ігор Пасічник. Острозька академія входить у трійку найкращих університетів і не лише України. Якщо Український католицький університет - приватний, то залишаються Києво-Могилянська та Острозька академії. Цілком закономірно, що до нас хочуть поступати. Тим більше, що ми маємо таку спеціальність, як «Національна безпека» і «Політологія», які якраз пов'язані з питаннями, що стосуються військової справи.
Разом з головним розвідником України Кирилом Будановим цьогоріч на аспірантурі в «Острозькій академії» навчатимуться і відомі рівняни: заступники начальника обласної військової адміністрації Іванна Смачило і Сергій Гемберг. Пані Іванна обрала «Право», а п. Сергій – «Міжнародні відносини». Також у переліку вступників до «Острозької академії» депутат Рівнеради, наш колега – журналіст, відомий політичний і громадський діяч, який зараз служить у ЗСУ, Олександр Курсик. До слова, він буде одногрупником Кирила Буданова.
Народився Сашко 1 жовтня 1985 року в селі Срібне, що на Радивилівщині, в сім'ї військовослужбовця. Після школи навчався у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем'янчука на факультеті масової комунікації та інформаційних технологій, де відповідні дисципліни викладали та ще й викладають відомі в Україні та й за кордоном журналісти-практики, зокрема, і співробітники часопису «Вільне слово». У 2011 році наш колега отримав другу вищу освіту за фахом «Економіка підприємства» в Національному університеті водного господарства і природокористування.
Працював кореспондентом служби новин і ведучим програм на радіо «Край» Рівненської облдержтелерадіокомпанії, до речі, під керівництвом автора цих рядків; журналістом служби новин телекомпанії «Рівне-1»; позаштатним кореспондентом загальнонаціональних телеканалів «НТН» та «Інтер»; помічником народного депутата України Юрія Прокопчука; власним кореспондентом телеканалу «1+1» у Рівненській області, викладачем на факультеті журналістики МЕГУ; інформаційно-розважальному порталі «ЧаРівне.info», який і заснував разом з колегами-однодумцями; директором зі стратегічного розвитку телерадіокомпанії «РИТМ».
Восени 2016 року Олександр Курсик став членом підрозділу цивільно-військового співробітництва місто Попасна Луганської області. У березні 2018-го заснував «Рівненський медіа-центр», який: організовує прес-конференції, прес-тури, «круглі столи», брифінги і зустрічі з відомими особистостями.
У жовтні 2010 року був обраний депутатом Рівненської міської ради. За результатами відкритого голосування став головою фракції ВО «Батьківщина». Член постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики. Останнє місце роботи в цивільному житті - перший заступник голови Малолюбашанської територіальної громади Рівненського району.
Одружений. Разом з дружиною Євгенією, яка віднедавна очолює Рівненський ЦНАП, виховують двох чарівних доньок – Олександру і Роксолану.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: