Resume from May 25, 2021 PRO

Ярослава

Вчитель початкових класів, тьютор, викладач української мови та літератури, 12 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель української мови та літератури, вчитель групи продовженого дня

from 10.2019 to 11.2019 (1 month)
Спеціалізована школа № 200 ім. Василя Стуса I-III ступеня з поглибленим вивченням англійської мови, Київ (Освіта, наука)

Під час проходження практики проявляла ініціативу та вміння застосовувати набуті теоретичні знання у практичних цілях. Мною були проведені цікаві та креативні уроки з використанням технічних засобів. Проводились психологічні тренінги та позакласна робота. Для учнів стала не лише вчителем, а й кращим другом. До роботи завжди ставлюсь сумлінно.
За час проходження практики зарекомендувала себе позитивно. Отримала гарні відгуки від керівництва.

Education

Національний Педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Факультет української філології та літературної творчості, за спеціалізацією «Українська мова і література, зарубіжна література та практична психологія», Київ
Higher, from 2015 to 2021 (5 years 4 months)

Отримана професійна кваліфікація: викладач української мови і літератури закладу вищої освіти; вчитель зарубіжної літератури закладу загальної середньої освіти; практичний психолог у закладах освіти.

Additional education and certificates

Курси англійської мови «Michael Gott International English Language Dynamics Course».

2020, 1 місяць

Knowledge and skills

MS Word MS PowerPoint MS Office Користувач Internet Opera Internet Explorer Mozilla Firefox Email Pinnacle Studio Vegas

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Особисті якості: відповідальність, надійність, уважність, акуратність, добросовісне виконання поставлених завдань, оптимістичність, активність, творче та креативне мислення, вміння швидко орієнтуватись в складних ситуаціях і самостійно приймати рішення. Щирість, чесність, самоконтроль, тактовність, порядність, вміння легко знаходити спільну мову з людьми. Відкрита до нових знань, в тому числі готова вчитись і у самих учнів, та ділитись своїми знаннями з іншими. Прагну досягати поставлених цілей, мати професійний ріст і самовдосконалюватись.
Основним постулатом успішної роботи у школі вважаю творчість, креативність прогресивність та сучасність. Готова працювати з повною віддачею і готова її отримувати від інших.
Інтереси та хобі: Вважаю себе затятим книголюбом та кіноманом. Обожнюю читати будь-яку літературу, як художню, так і нон-фікшн, сучасну, або ж щось із класики. Не тямлю себе без письменницької діяльності: пишу оповідання і замальовки з життя, в майбутньому планую розширити горизонти й написати роман. У вільний час займаюсь монтажем відео для каналу на YouTube. Захоплююсь кіномистецтвом та історією кіно в цілому. Цікавлюсь театральним мистецтвом, відвідую музеї та виставки. Люблю подорожувати.
Не маю шкідливих звичок, займаюсь спортом.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: