Resume from February 5, 2024

Маргарита

Ветеринарний лікар, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lviv, Oleksandriia, Remote, Sumy, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional education and certificates

Освітня програма "Зміст", курс"Продажі"

16.01.2024
Certificate

Освітня програма "Зміст", курс"Лідерство"

08.01.2024
Certificate

Additional information

Досвід роботи:
Листопад 2023-лютий 2024 консультант в зоомагазині "Клуб 4 лапи"
Ветеринарний лікар
2018 -2019 рр. – ветеринарна аптека "Мадагаскар" м. Щастя (зооветеринарні послуги, консультація власників тварин, надання рекомендацій при виборі лікарських засобів та індивідуальний підбір раціону).

Ветеринарний лікар
2015 - 2016 рр.- зооветеринарний центр "Планета животных" (зооветеринарні послуги, консультація заводчиків собак та кішок).
Ведення ветеринарної і зоотехнічної документації; терапевтичне і хірургічне лікування тварин; консультація з питання годівлі і підбір індивідуальних раціонів годівлі для домашніх тварин (кішок, собак, декоративних звірів); консультація з питань лікування і розведення домашніх тварин; хірургічні операції: кастрація (котів, кроликів, свиней), зашивання ран та ін.; проведення вакцинацій тварин; надання рододопомоги домашнім тваринам; проведення всіх видів ін’єкцій, постановка капельниць, дренажних систем і катетерів, а також фіксації тварин.

Лікар ординатор кафедри терапії, фармакології та кліндіагностики
2014 - 2015 рр.- Сумський національний аграрний університет.
Закріпила теоретичні і практичні навички з терапії та лікувальної справи. Проведення практичних та лабораторно-практичних занять зі студентами в умовах клініки. Відпрацювання практичних навичок зі студентами в умовах підсобного господарства вузу.

Старший лаборант кафедри хімії
2013 - 2014 рр.- Сумський національний аграрний університет.
Набуття практичних навичок при роботі з хімічними реактивами, підготовка хімічних реактивів та проведення хімічних дослідів та реакцій зі студентами вузу. Підготовка та проведення лабораторно-практичних занять зі студентами в умовах лабораторії.

Ветеринарний лікар, зоотехнік селекціонер
Квітень 2013 – липень 2013 - СТОВ "ім. Енгельса" (ПРАТ «Райз Максимка» Придніпровська філія Дніпропетровської обл.) (ВРХ).
Надання лікарської допомоги тваринам, проведення ветеринарно-санітарних та профілактичних заходів. Складання звітності та планів на наступний рік.
Лікар ветеринарної медицини спеціалізація за напрямком: молочне і м'ясне ВРХ (утримання, годівля, кормовиробництво, профилактичні і лікувальні заходи). Проведенння терапевтичної диспансеризації стада (біохімічний аналіз крові, дослідження крові на наявність кетонових тіл). Профілактика і лікування порушень обміну речовин в тому числі ацидозів і кетозів. Відтворення поголів'я (профілактика і лікування різних патологічних змін репродуктивної системи із використанням гормональної і не гормональної терапії, УЗД). Імунізація поголів’я згідно епізоотичної ситуації, складання плану вакцинацій, ведення звітної документації. Дезінфекція, дезінсекція, дератизація приміщень.


Освіта

Підвищення кваліфікації жовтень - листопад 2021р. - Сумський НАУ, факультет ветеринарної медицини.
Повна вища - магістратура
2013 – 2015 рр. - Сумський національний аграрний університет, ветеринарна медицина, Суми.
Магістр ветеринарної медицини. Лікар ветеринарної медицини. Диплом з відзнакою.

2006 – 2009 рр. - Старобільский технікум ЛНАУ, Технологія переробки продукції тваринництваа, Старобільськ. Технолог з переробки продукції тваринництва. Диплом з відзнакою.

Участь в студентських олімпіадах та конкурсах:
2012 р. - студентська наукова конференція в Сумський НАУ.
2013 р. - студентська наукова конференція в Сумський НАУ.
2014 р. - лауреатка студентської наукової конференції Сумський НАУ.

Професійні навички
Навики работи з комп’ютером
Microsoft Office: WORD, Excel; Internet Explorer, 1С. Знання спеціалізованої компьютерної програми «Система управління стадом Юніформ-Агрі»

Знання мов
Українська – рідна.
Немецька і англійська — базовий рівень.

Додаткова інформація
• Активно приймала участь в громадському житті вишу.
• Особисті і ділові якості: комунікабельна, ініціативна, здатна як до самостійної праці, так і праці в складі команди; легко піддаюся навчанню, постійно прагну до придбання нових знань, вмінь та навичок.

Інтереси
• Граю в шахи та шашки.
•Вільний час присвячую читанню цікавих книжок та вишиванню картин.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: