Юрий

Шеф-бармен, сомельє, 55 000 UAH

Considering positions:
Шеф-бармен, сомельє, Менеджер бара, Менеджер ресторану
Employment type:
full-time
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Bukovel, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер сомелье

from 11.2022 to now (2 years 9 months)
ресторация Товста Качка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контролює прийом замовлень персоналом: порядок і процедуру подання барменами і офіціантами меню, карти вин, карти напоїв, надання допомоги гостям у виборі страв і напоїв, пропозицій .Здійснюю контроль за порядком, процедурою і послідовністю обслуговування гостей, дотриманням технології подачі страв і правил сервіровки відповідно до технології обслуговування. Здійснюю координацію дій по зустрічі і вітання відвідувачів, контролює якість обслуговування клієнтів персоналом бару. У разі необхідності робить зауваження працівникам, вказує на їх помилки і вимагає їх виправлення. У разі необхідності самостійно здійснює подачу страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
Роблю винну карту та фестиваль вина по сезонно…

Бар-менеджер

from 05.2018 to 05.2019 (1 year)
Рыба пила, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск бара с нуля Повне ведення барного напрямку !
Формування та оновлення барного меню (напої, коктейлі, кавова карта, авторські позиції);
Управління командою барменів: підбір, навчання, мотивація, контроль роботи;
Ведення барної документації, інвентаризація, облік та контроль залишків;
Впровадження стандартів обслуговування, санітарних норм, контроль якості;
Спілкування з постачальниками, контроль замовлень та оптимізація собівартості;
Робота з CRM та Excel, контроль витрат/запасів/списань;
Участь у внутрішніх нарадах, плануваннях і розвиткових ініціативах.

Бар-менеджер сомелье

from 03.2015 to now (10 years 5 months)
Карпаччо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

from 04.2013 to 03.2015 (1 year 11 months)
Ла Фамилия, Київ (Отельно ресторанный)

Открывал такие рестораны как
Биголи , Пикколино

Бармен

from 03.2013 to now (12 years 5 months)
казино тропикана vip, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Additional education and certificates

Курс сомелье Виталия Ковача

2017

Language proficiencies

English — above average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: