Resume from November 23, 2021 PRO

Валентин

Керівник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Chortkiv
Ready to work:
Chernivtsi, Chortkiv, Ivano-Frankivsk, Kamianets-Podilskyi, Khmelnytskyi, Remote, Ternopil, Zalishchyky

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сільський голова

from 11.2015 to 11.2020 (5 years)
Палашівська сільська рада, Палашівка (Державна влада)

Власник

from 02.2010 to 02.2013 (3 years)
ФОП "Унгурян В. В.", Чортків (Сфера послуг, ІТ, телекомунікація і зв'язок, роздрібна торгівля)

Обліковець

from 06.2008 to 02.2010 (1 year 8 months)
ТОВ "Агрополіс", Чортків (Сільське господарство, агробізнес)

Education

Кам'янець-Подільський ПЕТІ

Бухгалтерський облік, Кам'янець-Подільський
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Access 1С:Бухгалтерія M.E.Doc Бухгалтерський облік Ведення звітності

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — beginner

Additional information

Навички та уміння: аналіз того, що відбувається, і вміння приймати рішення в будь-якій із можливих ситуацій. Глибокі знання і бачення майбутнього галузі, вміння працювати з різною інформацією. Уміння прогнозувати наслідки. Здатність діяти і приймати ефективні рішення в умовах невизначеності. Мудрість і стійкість як лідера. Здатність формувати команди й об’єктивно ними управляти. Об'єктивна оцінка діяльності підлеглих, уміння помічати кращі риси, підтримувати й розвивати їх, усувати недоліки. Глибокі знання і навички кількісної та якісної оцінки своєї роботи і роботи підрозділів, які знаходяться в підпорядкуванні. Ремонт різного ступеня складності комп’ютерів, мобільних телефонів та іншої побутової та цифрової техніки.
Встановлення та налаштування операційної системи, відновлення інформації, встановлення драйверів пристроїв, будь-якого програмного забезпечення та його налаштування. Вміння виявляти та усувати причини виходу з ладу цифрової та побутової техніки. Пайка елементів в BGA. Читання схематики. Вміння працювати з 1 С Бухгалтерією та різними програмами обліку та звітності .

Професійні та особисті якості: професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, великий творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики роблю відповідні висновки, володію хорошими особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені завдання, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді, здійснюю контроль за виконанням поставлених завдань.
Неодноразово брав участь у районних та обласних конкурсах, ставав переможцем у номінаціях по покращенню інфраструктури населених пунктів.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates