Resume from November 29, 2021 PRO

Oleksandr

Помічник юриста, Paralegal

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
24 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Практикант в суді

from 01.2021 to 03.2021 (2 months)
Північно-західний апеляційний господарський суд, Рівне (Орган судової влади, що вирішує спори стосовно господарських правовідносин.)

Ознайомився з програмою «Easy Con», яка допомагає у фіксуванні судового процесу. Допомагав секретарю судового засідання в формуванні матеріалів справи. Аналізував судову практику Верховного Суду, що розміщена в ЄДРСР. Ознайомлювався з програмами Precedent 2 та Ліга:Закон, які допомагають у здійсненні ефективного судочинства. Був присутнім на ознайомленні з матеріалами справи за клопотанням cторони. Аналізував проекти судових рішень, які пов’язані з розглядом конкретних справ (більше корпоративні, земельні спори, без банкрутства). Допомагав секретарю судового засідання в відправці поштою процесуальних документів та кореспонденції.

Education

Institute of Law. National University Ostroh Academy

Lawyer, Острог
Higher, from 2017 to 2021 (4 years)

Інститут права ім. Іоанникія Малиновського, що є структурною одиницею Острозької академії по праву вважається однією з потужних правничних шкіл, що знаходиться на території України. Ця освіта допомагає студентам опанувати фундаментальні знання в теорії держави й права, бути конкурентоспроможним в галузях як публічного, так і приватного права.

Additional education and certificates

Online Law School. Назва курсу: "Юрист практик"

3 місяці

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

Користувач ПК Складання процесуальних документів Аналіз рішень ЄСПЛ Робота з державними реєстрами Аналіз судової практики. Аналіз справ в ЄДРСР

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Під час навчання в Острозькій академії протягом двох років я був керівником студентського радіо "Острадіо". Був членом студентського самоврядування. Активний і цілеспрямований на успішний результат. Добре володію англійською розмовною і російською мовами. Вивчав курс юридичної англійської мови. Швидко налаштовуюсь на роботу в новому колективі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: