Resume from February 7, 2024 PRO

Евген

Заступник керівника, бренд-менеджер, 100 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-менеджер

from 08.2019 to now (4 years 9 months)
ТОВ "Преміум Спортс", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Основна діяльність та відповідальність:
Розвиток бренду на території України, нарощування сили бренду, збільшення об’єму продажів шляхом розширення партнерської мережі. Проведення презентацій бренду та техніки продажів для нових та існуючих партнерів.
Реорганізація каналів продажу, налагодження співпраці з основними гравцями на ринку (започаткував та поглибив співпрацю з національними маережами електроніки).
Маркетингова складова: співпраця з рекламними компаніями та підрядниками, організаторами спортивних змагань ( участь у спонсорських програмах), спортсменами, лідерами думок. Розкрутка в соціальних мережах, блогах, SMM тощо. (складання плану додавання матеріалу, просування постів і т.д.)
Аналітика та планування продажів, замовлення товарів та логістика, тренінг персоналу партнерів та власних магазинів. Забезпечення зростання продажів шляхом планування та введення в товарний асортимент найбільш популярних SKU. Формування і проведення презентацій (в PowerPoint) та скайп конференцій англійською мовою для іноземніх партнерів (формування звіту "річний/квартальний" та плану заходів щодо розвитку марки). Забезпечення і складання навчального матеріалу, карток товару та ін. для партнерів і роздрібних продавців. Робота з існуючим сайтом (редагування товарів, наповнення, формування товарних карток, тощо.), пошук та переговори з підрядчиками, формування ТЗ для розробки нового сайту. А також виконання багатьох організаційних завдань, контроль їх виконання.

Менеджер, територіальний керівник мережі магазинів м. Київ

from 07.2009 to 07.2019 (10 years)
Дека, Київ (Роздрібна торгівля)

Коучінг, а саме робота з персоналом (в підпорядкуванні до 20 чол.), адміністрування, формування колективу торгових точок, вирішення адміністративних та організаційних питань магазинів, стимулювання працівників до виконання плану продажів та KPI; підбір, підготовка (навчання) та розстановка кадрів, участь у розробці мотиваційних заходів для персоналу. Організація та відкриття нових торгових точок (магазинів) в ТРЦ OCEAN PLAZA, DREAM TOWN, GULLIVER, LAVINA MALL, та інші. Участь в організації виставок, адаптація нових працівників. Маштабування і забезпечення стабільного розвитку роздрібної мережі в данному регіоні "Київ".
Робота та супровід іноземніх партнерів, організація презенацій і т.д.

Education

Національний авіаційний університет

Менеджмент організацій і адміністрування, Київ
Higher, from 2014 to 2016 (2 years)

Друга вища освіта: спеціаліст

Національний авіаційний університет

Факультет літальних апаратів, "Виробництво, ТО літальних апаратів і ГТД", Київ
Higher, from 2004 to 2010 (5 years 5 months)

Навчався на стаціонарі, отримав кваліфікацію спеціаліст.

Additional education and certificates

Персональні курси англійської мови

12 місяців

Knowledge and skills

MS Office CRM Водійські права кат. B Цифрова грамотність EDI Дія Впевнений користувач ПК Налаштування ПК Великий досвід водіння авто Ведення переговорів Самомотивація Уміння аналізувати

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Готовий стати частиною команди, з радістю поділюсь професійним досвідом. Наразі працюю але розглядаю цікаві варіанти з можливістю професійного розвитку та комфортними умовами праці.
Люблю проводити час з сімʼєю, займатись спортом, готувати, рибалити, читати книжки, відпочивати на свіжому повітрі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: