• PRO

Рома

Дизайнер, 45 000 UAH

Considering positions:
Дизайнер, Бар-менеджер, бармен, Керуючий кафе, Менеджер з продажу, Адміністратор ресторану, 3D-дизайнер, Ресторатор
Employment type:
part-time
Age:
26 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Bohorodchany, Ivano-Frankivsk, Kalush, Lviv, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 03.2023 to now (2 years 5 months)
Килимок, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск власного бару.

До пропозицій, наголошую тут↙️
Роботу фулл-тайм позмінно, поки не розглядаю, про те, рекомендую спробувати, практика для вашого закладу на допоміжних основах, всі послуги які я готовий надавати, розписані нижче.
Наавчання для персоналу та загальний консалтинг по бару та кав'ярень, можливий виїзд а також Бармен на приватні вечірки, дегустації та лекції.
Креативний та індивідуальний підхід, розроблю цікаву карту напоїв, переконайтесь та будьте вкурсі вашого закладу не тільки на слові- смачно.
Роблю сферу HoReCa та не тільки, успішнішою, зконтактуйте і домовимось🤝

Бар-менеджер

from 09.2021 to now (3 years 11 months)
Сім'я Ресторанів Лейбова Гора, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення дегустацій з міцного алкоголю, вин, коктейлів, майстер класів, гастровечорів у супроводі страв.
Складання алкогольного меню, коктейлів, посезонне корегування асортименту навчання персоналу, виготовлення продукту на інші заклади мережі, закупка обладнання та товару, вдосконалення роботи бару, робота з постачальниками та документація

Старший Бармен

from 03.2021 to 07.2021 (4 months)
Cruce De Mares, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск бару, складання коктейльного меню, навчання та стажування барменів, внесення змін та коригування барних нюансів.

Бармен

from 01.2020 to 03.2020 (2 months)
RestoBar POVERH, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, замовлення по асортименту, підтримання чистоти робочого місця.

Бармен

from 01.2020 to 02.2020 (1 month)
Готель Шпиці, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, робота з касовим апаратом, підтримання чистоти робочого місця, обслуговування номерів в готелі

Старший бармен

from 09.2019 to 01.2020 (4 months)
Дикий Захід, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, робота з касовим апаратом, підтримання чистоти та замовлення по асортименту

Старший Бармен

from 04.2019 to 12.2020 (1 year 8 months)
Blossom13, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання кокт меню та тех карт, вдосконалення роботи бару підтримання командної роботи бару.

Бариста

from 07.2018 to 04.2019 (9 months)
Jolly, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, робота з касовим апаратом, виконання замовлень по асортименту, підтримання чистоти.
Навчання старшим Баристою

Механік-налагоджувач електричних тестів 3-розряду

from 03.2018 to 02.2019 (11 months)
ДПВО Карпати, Івано-Франківськ (Машинобудування)

Обслуговування електричних тестів та ремонт інших пристроїв для безперебійної роботи цеху

Бармен-бариста-кухар

from 01.2018 to 03.2018 (2 months)
Говорить Івано-Франківськ, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, чаю, коктейлів, сніданки, хоумейд продукція на заготовки, замовлення товару.

Бармен

from 12.2017 to 03.2018 (3 months)
Beer Guild, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Пивний бар, з великим асортиментом пива, ведення звітності, касовий апарат

Education

Проф училище

Механік-Інженер 2 розряд, Івано-Франківськ
Specialized secondary, from 2016 to 2017 (1 year)

Additional education and certificates

BartendersFAQtory

Барменський курс від найтитулованішої команди СНГ

Мотиваційне навчання від Євгенія Толмачова

Відомий Бартендер СНГ

West Flair Bartenders School

Курс флейр-бартендера

TullamoreTraining

Тренінги присвячені ірландському віскі

Knowledge and skills

  • 3D-моделювання
  • Blender
  • Проведення дегустацій
  • Знання ресторанного етикету
  • MS Excel
  • Користувач ПК
  • MS Office
  • Poster
  • iiko
  • Водійські права кат. B
  • Вміння робочого флейрингу
  • Людина Року 2006 NY Times😉
  • Навчання барменів
  • Барний консалтинг
  • Привітність
  • Самомотивація
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Приготування коктейлів
  • Приготування кавових напоїв
  • Лате-арт
  • Міксологія
  • Спідміксінг
  • Організованість
  • Знання винної карти
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Доброзичливість

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

Орест Грицаїшин

Орест Грицаїшин

Власник, Ресторан Veranda

Contact details are hidden

Additional information

•Навички вирішення конфліктних ситуацій, системне мислення, адаптивність і винахідливість у різних проф сценаріях для вирішення того чи іншого питання.
•Приємну зовнішність
•Швидко навчаюсь,мультизадачний ,комунікабельний та старанний.
•Організовую роботу в колективі та управління процесами та ведення/запуск проєктів.

•Доброзичливість,вміння вислуховувати і переконувати,ввічливість,цілеспрямованість, амбіційний.
•Ініціативний хлопчина ,в проактивному пошуку кар'єрного росту.
•Рідна українська мова, базовий англійський
•Впевнений користувач ПК(IIKO, Poster, 1C,Excell,Office, Word)
•Вміння робочого флейрингу та хороші знання з міксології
•Немає шкідливих звичок
•Автомобільне посвідчення
•Вміння проводити буд ремонти, та ремонти середньої електротехніки.
•Пройдено безліч тренінгів, дегустацій та лекцій по барній справі.
•Якісний досвід роботи Кальянщиком

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: