Resume from April 19, 2024

Максим

Администратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 05.2023 to now (1 year)
Сіті рестобар, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота та навчання персоналу, контроль та дотримання стандартів обслуговування, відкриття та закриття закладу, контроль за дотриманням порядку та чистоти закладу, ведення каси, проведення інвентаризації, вирішення конфліктних та нестандартних ситуацій, доставка.
Також замовлення всієї барноі продукції, робота з постачальниками, спроби дістати як найвигідніші умови для закладу

Бармен

from 12.2021 to now (2 years 5 months)
Лаунж-бар «Хайп», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Готування напоїв, робота з касою. Замовлення товару та прийом його. Бар відкритий, отже гості часто відпочивають на барі, тому часткове обслуговування гостей. Також введення первинної документації та робота з 1С. Редагування цін.

Власник

from 07.2021 to now (2 years 10 months)
Кав‘ярня «Купаж», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару та робота з постачальниками. Бухгалтерія. Розвиток закладу, акції, поповнення асортименту. Контроль роботи на чесність та якість персоналу. Після особистих моментів продав як готовий бізнес. Сама кавʼярня працює і досі.

Администратор

from 02.2021 to 11.2021 (9 months)
Мушля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи закладу та офіціантів. Навчання персоналу. Робота з касою та ведення КОРО. Прийом доставки по телефону, логістика, та пакування страв. Виконання задач від керівництва. Робота з гостями. Вирішення конфліктних ситуацій. Також працював в свої вихідні там барменом, де моєю задачею було видача напоїв.

Власна справа, Шаурма

from 07.2019 to 11.2020 (1 year 4 months)
Шаурма, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід власної справи. Робота на процесі, замовлення всієї продукції. Бухгалтерія. Вирішення всіх операційних питань. Робота з гостями. Підбір постачальників за принципом ціна-якість. Причини закриття - це карантин, основним гостем був студент.

Администратор

from 01.2019 to 07.2019 (6 months)
Кафе “Sous”, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обовʼязки були це контроль роботи закладу. Контроль стандартів обслуговування офіціанта, підбір та навчання персоналу, допомога в роботі якщо була така потреба, робота з гостями та конфліктними чи не стандартними ситуаціями, був долучений до розвитку закладу. Введення КОРО. Робота з касо. Вирішення задач поставлених керівництвом.

Официант

from 02.2017 to 08.2017 (6 months)
Вареничная «Балувана Галя», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування за стандартами, дотримання чистоти закладу, стажування молодих колег. Більш детально дізнався про методи продажів, та на високому рівні знав стандарти обслуговування

Офіціант

from 08.2016 to 03.2017 (7 months)
Кафе “HZ” (хочу з’їсти), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Моїм основним обовʼязком на цій посаді було професійне обслуговування гостей за всіма стандартами обслуговування. Додаткові продажі та дотримання чистоти закладу.

Additional education and certificates

Проходив курси сомільє у Києві.

3 заняття

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК Введення первинної бухгалтерії, початкова робота з 1С. Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення CRM Користувач 1С Управління рестораном Інвентаризація Пунктуальність

Additional information

Я позиціоную себе, як комунікабельний співробітник, вмію працювати в команді. Можу підтримати теми, пов‘язані не лише з роботою. Вважаю себе компетентним в сфері громадського харчування, щодня поновлюю свої знання, пов’язані з даною сферою. Пунктуальний, відповідальний, люблю вирішувати проблеми, які на перший погляд здаються нелегкими. Готовий до нового. Вмію працювати в надважких графіках, без вихідних, якщо є така потреба. Від роботи, насамперед, очікую гідну заробітню плату, можливість розвитку та кар‘єрного росту, реалізації нових ідей, щоб робота приносила задоволення, стала хобі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: