Resume from April 29, 2024

Світлана

Кошторисник, 15 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кошторисник

from 08.2017 to 03.2024 (6 years 7 months)
ТОВ "Екотонікс", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні обов'язки:
складання кошторисної документації згідно дефектного акту або креслень на електромонтажні роботи (внутрішні мережі, ТП, РП, кабельні лінії 0.4, 10 кВ), підключення генератора, ремонтні роботи, оздоблювальні роботи, слабкострумові мережі в програмному комплексі АВК5, Excel; складання актів виконаних робіт; перевірка та погодження договірних цін від субпідрядних організацій; робота зі спеціфікаціями; перевірка актів приймання виконаних будівельних робіт; моніторинг цін на матеріально-технічні ресурси; аналіз тендерної документації від підрядних організацій для вибору оптимального рішення; ведення накопичувальних відомостей; аналіз розцінок за видами робіт; перевірка заявок на оплати підрядним організаціям; підготовка матеріалів для розгляду спірних питань з субпідрядними організаціями; досвід проходження експертизи кошторисної документації та отримання позитивного висновку.

Knowledge and skills

АВК MS Excel MS Word Користувач Internet Windows

Additional information

Складаю кошториси, акти виконаних робіт в АВК та комерційні кошториси Excel. Виконую як разові замовлення, так і можливо довгострокова співпраця дистанційно (повна чи неповна зайнятість). Заробітна плата в залежності від зайнятості. Досвід роботи кошторисником більше 15 років. Виконаю кошторисну документацію на власному комп'ютері (встановлено АВК5, СТС) в короткі терміни та якісно.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: