Іван
Шеф-повар, 80 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7273420/
Work experience
Шеф кухар
from 11.2024 to now
(9 months)
Готельний комплекс «ПАНОРАМА Східниця», Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір та проектування обладнання
- Впровадження НАССР
- Підбір та навчання персоналу
- Створення меню та калькуляційних карт
- Запуск готелю в тестовому режимі
Бренд-шеф
from 11.2023 to 08.2024
(9 months)
готель "Міраж" Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка концепту
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар/технолог
from 08.2023 to 11.2023
(3 months)
Мережа Doggeriz, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск нових локацій з нуля
- Розробка меню
- складання технологічних та калькуляційних карток
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар
from 11.2022 to 03.2023
(4 months)
Готель «Rest&ski», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск закладу з нуля
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Executive chef
from 07.2021 to 10.2022
(1 year 3 months)
ГРК «Biruza club”, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф-повар
from 06.2021 to 07.2021
(1 month)
ресторация "Оливка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Су-шеф
from 06.2020 to 03.2021
(9 months)
Ресторан "День и Ночь", Варшава (Гостинично-ресторанный бизнес)
-открытие заведения с нуля
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
-запуск доставки еды во время локдауна
-работа с агрегаторами (Bolt, UBER Eats)
Су-шеф
from 10.2019 to 05.2020
(7 months)
ресторан "Гуральский Бровар", Закопане (Гостинично-ресторанный бизнес)
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
Knowledge and skills
- Пользователь ПК
- MS Office
- Пользователь Internet
- 1С
- Adobe Photoshop
- САПР
- SAP ERP
- ERP
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Polish — advanced
Additional information
Член асоціації шеф-кухарів України
Бренд-амбасадор Abrikos, Hendi, Rational, Tork, Metro
Similar candidates
-
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Kyiv -
Шеф-повар
50000 UAH, Kyiv, Zaporizhzhia , more 2 cities