Resume from November 10, 2023 PRO

Вікторія

Керуючий, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Mostyska

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фінансовий спеціаліст

from 06.2020 to now (4 years)
КредитМаркет Експрес, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

-з жовтня 2012р-квітень 2020р. працювала в Платинум Банку на посаді експерт з кредитування.Часто заміняла старшого експерта Західного регіону.Під час роботи постійно входила в топ кращих працівників Західного регіону.
-з червня 2020р.працюю в КредитМаркет відкрила нову точку продаж .
-у липні 2020р. була нагороджена за найшвидший розвиток точки,якісне виконання планів і поточних завдань,кращий працівник місяця
-у вересні 2020р. була нагороджена за швидкісне залучення партнерів банку.
-у грудні 2020р.була нагороджена за найбільші споживчі кредити
-у березні 2021р. була нагороджена по найкращому залученні і обслуговуванні клієнтів.
- у червні 2021р.була нагородження за найшвидше виконання плану серед Західного регіону
- весь час який працюю входжу в ТОП кращих працівників Західного регіону.
ВСЕ ЩО ВХОДИТЬ В МОЇ ОБОВ'ЯЗКИ:
Перевірка, підготовка та збір документів для оформлення кредитів; фінансові консультації клієнтів та допомога в отриманні кредитів; формування заявок на отримання кредиту, ведення звітності та документації, контроль за рекламою.

Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних карт ( MasterCard, VISA); Робота з неплатіжністю карток; Облік карт; Укладання договорів, повязаних iз залученням коштiв на депозити; Оформлення страхових продуктів: страхування нерухомості, особисте страхування; Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття та обслуговування поточних рахунків; Робота з картковими рахунками; Робота з готівковими коштами; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Вирішення проблемних ситуацій, які виникають на відділені; Виконання всіх доручень ГО; Організація рекламних акцій ; Проведення презентацій банківських продуктів.

Експерт з кредитування

from 10.2012 to 03.2020 (7 years 5 months)
Платинум Банк, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

Страховий агент

from 04.2010 to 06.2012 (2 years 2 months)
ПЗУ, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

Education

Львівський інститут економіки і туризму

Міжнародна економіка, Львів
Higher, from 2013 to 2014 (1 year)

ЛДУВС

Фінанси і кредит, Львів
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)

Additional education and certificates

Банківські тренінги, тренінги з продажу банківських продуктів,активне залучення клієнтів,робота з партнерами банків

2013,2місяці

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Робота з оргтехнікою Mozilla Firefox Linux Робота з факсом Продаж Робота зі сканером Робота з принтером Промінь Діловий етикет Express

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

References

По потребі можу надати

По потребі можу надати

Contact details are hidden

Additional information

Володію креативним мисленням, відмінними аналітичними та організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання. Володію відмінним баченням систем побудови комунікацій, просування і продажів, навиками планування і організації робочого часу, високий ступінь самомотивації, комунікабельна, уважна, дисциплінована, презентабельна, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city