Resume from May 9, 2024 PRO

Світлана

Вчитель історії

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Shepetivka

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Зберігач фондів

from 10.2022 to now (1 year 7 months)
КЗК "Музей пропаганди" ХОР, Шепетівка (Державні організації)

Несу дисциплінарну і матеріальну відповідальність згідно з чинним законодавством за збереження музейних фондів, переданих мені на матеріально-відповідальне зберігання за відповідною документацією. Відповідаю за їх правильний облік, схоронність від руйнування і крадіжок. Веду дослідну роботу з вивчення музейних предметів і колекцій, забезпечую їх своєчасну наукову інвентаризацію. Веду облік і щорічно перевіряю наявність та стан збереження музейних предметів із фондів музею. Готую акти й описи на приймання і видачу музейних предметів із фондів музею. Беру участь у реєстраційних оглядах. Забезпечую правильне ведення і зберігання обліково-зберігальної документації. Здійснюю комплектування систематичних колекцій. Вивчаю музейні колекції, беру участь у підготовці наукових праць, каталогів, рекламних - та інших видань музею. Провожу екскурсії та читаю лекції згідно з встановленими нормами.

Науковий співробітник

from 10.2021 to 10.2022 (1 year)
КЗК "Музей пропаганди" ХОР, Шепетівка (Державні організації)

Здійснювала наукову роботу в галузі наукового комплектування фондів, науково-дослідної, експозиційної і науково-освітньої діяльності музею на основі індивідуального плану. Вела наукову роботу з проблем, визначених профілем і планом роботи відділу, з урахуванням конкретної спеціалізації. В процесі досліджень складала наукові звіти, необхідний науково-довідковий апарат. Готувала наукові праці, публікації за темою дослідження. Комплектувала фонди музею матеріалами за профілем відділу, брала участь в їх каталогізації, систематизації, вивченні. Брала участь у створенні експозицій і виставок, розробці наукових довідок, концепцій, тематичних і тематико-експозиційних планів, етикетажу. Брала участь у проведенні науково-освітніх заходів, роботі наукових нарад, семінарів і конференцій. Проводила екскурсії та читала лекції згідно з встановленими нормами.

Знаю чинне законодавство в галузі культури та нормативні і керівні матеріали з питань музейної роботи; новітні дослідження і методичну літературу в галузі музеєзнавства, профілюючих наук; передовий досвід вітчизняних і зарубіжних музеїв; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту та правила внутрішнього трудового розпорядку.

Education

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського

Історії, етногології і права. Вчитель історії та правознавста. Ступінь вищої освіти "магістр", Вінниця
Higher, from 2016 to 2018 (2 years)

Спеціалізація Правознавство.
Професійна кваліфікація вчитель історії та правознавства.

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського

Історії, етнології і права. Бакалавр історії, вчитель історії, Вінниця
Unfinished higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Knowledge and skills

Користувач ПК Організованість Пунктуальність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average

Additional information

Водійське посвідчення категорія "В"

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: