Resume from May 13, 2024 PRO

Оксана

Главный бухгалтер

Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

бухгалтер

from 08.2018 to 09.2021 (3 years 1 month)
ФОП Гребенюк О.В.

Education

Черновецкий финансово економический университет

Бухгалтерский учет и аудит, Черновцы
Higher, from 1994 to 1998 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків M.E.Doc 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік 1С УТП Соната Податковий облік Банківська справа FreeZvit R-Keeper КОМПАС Планування

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

Головний бухгалтер
Лип 1995 - Жов 1998 (3 роки 4 міс)
Надвірнянський молокозавод
від 50 до 100 співробітників АПК (Агропромышленный комплекс) Загальна форма оподаткування, нарахування з\п, здача звітності в усі фонди а також дикларацій про доходи і баланс фірми. Також знання кліент банку - Приват банк, Промінвест банк, Райфайзен банк. фірма займалась виробництвом молочної продукції а також продажом.


Головний бухгалтер
Лис 1998 - Тра 2001 (2 роки 7 міс)
ТОВ Радіосервіс
до 20 співробітників IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования
Загальна форма оподаткування, нарахування з\п, здача звітності в усі фонди а також дикларації про доході і баланс фірми. Також знання кліент банку - Приват банк. фірма надавала послуги -ремонт радіотехніки а також оренда приміщень.


Головний бухгалтер
Гру 2001 - Січ 2004 (2 роки 2 міс)
ЧП - бар, кафе
до 20 співробітників Другое
Загальна форма оподаткування а ЧП на
єдиному податку. також в обовязки входило- нарахування з\п, здача звітності, розрахунок калькуляцій.


Головний бухгалтер
Лют 2008 - Жов 2010 (2 роки 9 міс)
Автотранспортна компанія
від 20 до 50 співробітників Автомобильная промышленность и Автобизнес
Загальна форма оподаткування, нарахування з\п здача звітності в усі фонди а також дикларацій про доходи і баланс фірми. ПДВ . Реєстрація податкових накладних. Також знання кліент банку -Приват банк, Промінвест банк, Райфайзен банк. Фірма займалась продажем автомобілів а також ремонтом . Списання ПММ і ТМЦ.


Головний бухгалтер
Груд.2015 – Жов.2010

Ресторан української та грузинської кухні
До 25 співробітників.
Ведення бух.обліку по Юридичній фірмі та ФОП які знаходились на Загальна форма оподаткування та на єдиному податку 2-3 форми. А також нарахування з\п, здача звітності, розрахунок калькуляцій. Знання прогарми 1С-7.7 1С-8.2 МЕДОК, Компас, Сервіо, R-keeper. Кліент-банк – Приват Банк, Укрсоц банк, Промінвест банк, Райфайзен банк.

Управляюща рестораном української кухні
Січень 2013
Від 25-30 співробітників.
Організація і контроль роботи ресторану. Рішення адміністративних питань. Підбір навчання, атестація персоналу. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів. Проведення інвентаризацій. Складання технологічних та калькуляційних карт. Робота з поставщиками.

ТОВ «Дублер –Сервіс»
Будівельна компанія . Ведення фірми на загальга формф оподаткування, нарахування з\п
Здача звітності. Реестрація налогових накладних. Дикларація з ПДВ. Баланс. Реєстрація митних декларацій. Інвойс. Імпорт-експор. 1С програма. Медок. Електронний кабінет.
Робота з первинною документацією (проведення актів виконаних робіт, видаткових накладних, рахунків, виписка довіреностей, і т.д.) Проведення звірок взаєморозрахунків (покупці / постачальники); Контроль за наявністю оригіналів документів первинної документації. Облік ОЗ, ТМЦ (оприбуткування, переміщення, списання) Податковий кредит, податкові зобов’язання. Організація работи бухгалтерскої служби і контроль за відображенням на рахунках бухгалтерского облику всіх господарських операцій. Дотримання та організації установленних принципів бухгалтерского обліку , складання і надання в становлених термінах фінансовой звітності; Контроль за документообігом — наявність необхідиних договорів, первиних і податкових документів; Контроль дебиторської та кредиторської заборгованості; Підготовка аналітичних звітів по запиту керівництва;


ТОВ «Смачне-містечко»
Кафе-столова «Смачне –містечко» . Ведення фірми на загальна форма оподаткування, нарахування з\п Здача звітності. Реестрація налогових накладних. Дикларація з ПДВ. Баланс. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів.

ТОВ Ресторан української кухні. «НАТУРАЛІСТ» Обухівський р-н с.Красне
Ресторан Магазин Готель СПА-салон а також сільськогосподарська ферма. Ведення основної бухгалтерії та первинних документів. Здача звітності. Реєстарація налогових накладних. ДДС. Бюджет. Організація і контроль роботи ресторану. Рішення адміністративних питань. Підбір навчання, атестація персоналу. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів. Проведення інвентаризацій. Складання технологічних та калькуляційних карт. Робота з поставщиками.

ТОВ «АКВІЛОН-СК»
Будівельна компанія. Будівництва та надання послуг вантажним транспортом. Монтажні роботи.
Ведення бух.обліку програмі 1С – 8.0 також програми КБ-2 КБ-3 .
Робота з первинною документацією (проведення актів виконаних робіт, видаткових накладних, рахунків, виписка довіреностей, і т.д.) Проведення звірок взаєморозрахунків (покупці / постачальники); Контроль за наявністю оригіналів документів первинної документації. Облік ОЗ, ТМЦ (оприбуткування, переміщення, списання) Податковий кредит, податкові зобов’язання. Організація работи бухгалтерскої служби і контроль за відображенням на рахунках бухгалтерского облику всіх господарсь

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: