Resume from March 24, 2024 File

Володимир

Завгосп

Age:
56 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме: Кравець Володимира Петровича

Особисті дані: Кравець Володимир Петрович Вік 55 років.
Місце проживання: м. Дніпро вул. Крута 1а
Місце прописки: м. Донецьк вул. Аристова 1 (переселенець)
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Соціальних мережи: Facebook Telegram Instagram

Освіта : Макіївський інженерно-будівельний інститут. ПЦБ інженер будівельник . Період навчання з 09. 1985 по 12. 1991. Додатково прослухав курс по проектуванню будівль і споруд з монолітного залізобетону.
Досвід роботи: 1991 лютий - березень Донецький інститут "Проектстройиндустрiя".
Займана посада: проектувальник 3 категорії. Виконувані обов'язки: проектування заводів по виробництву залізобетонних виробів.
З квітня 1991. по липень1992. Дирекція підприємства що будується ЦОФ "Колосниковская" П./ Об "Донецьквуглезбагачення". Будівницьтво цегляного заводу. Займана посада: старший майстер служби замовника. Виконувані обов'язки: праця з проектно-кошторисною документацією і контроль робіт безпосередньо на будівництві.
Займався узгодженням проектно-кошторисної документації, розміщенням замовлень на виготовлення будівельних конструкцій, виконував контроль якості і термінів постачання згідно договорів. Робив, перевірку відвантаження конструкцій згідно оплати. Здійснював контроль ведення будівельно-монтажних робіт підрядними організаціями (акти на прихованні роботи, акти виконаних робіт). Курирував будівництво газопроводу високого тиску.
З липня 1992. по травень 1993. УМТС П./Про "Селидовугілля".
Займана посада: інженер 2-ої категорії відділу устаткування. Виконувані обов'язки: займався постачанням устаткування (комбайни, стрічкові конвеєри насоси двигуни і то що) для шахт П./О. "Селидовугілля".
Складав графіків постачань, перевіряв відповідность устаткування, проводив ревізії і контроль залишків устаткування на складах. Вів перемовини з виробниками по закупівлі устаткування. Виконував контроль термінів постачань, перевіряв відповідність кількості і якості. Оформлював бухгалтерські і супровідні документи.
З травня 1993. по липень 1995. Приватний підприємець. Оптова торгівля продуктами харчування.
З липня1995. по травень 2000. ТОВ "Номінал"(Оптова торгівля продуктами харчування закупівля і переробка сільгосппродукції). Займана посада: Директор. Виконувані обов'язки: укладення договорів на постачання і збут продукції . Ведення адміністративно-господарської діяльності. Робота з контролюючими органами. Набір і управління персоналом.
З травня 2000г. по квітень 2007. ТОВ "Ландорра"(будівельна організація) Займана посада: інженер відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: організація постачань будматеріалів на будівельні об'єкти. Брав участь в складанні кошторисної документації. Узгодження об'ємів і термінів постачання матеріалів. Повний контроль від укладення договорів до постачання на буд майданчик. Праця команді з плановим і виробничим відділами по складанню графіків постачання будівельних об'єктів. Узгодження із замовниками(вибір і вартість будматеріалів). Підбір і закупівля будівельного інструменту .Робота з постачальниками, як м. Донецька так і України по контролю рівня цін і якості продукції. Оформлення документації. Ведення обліку витрачання і залишків матеріалів, і грошових коштів. Брав участь у будівництві ТЦ "Амстор", холодокомбінату в Докучаєвське, реконструкції ТЦ "Білий Лебідь" та багатьох інших будівництвах.
З квітня 2007 по травень 2010 ТОВ "Еталон - А"(будівельна організація) Займана посада: начальник відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: організація усієї роботи відділу . Брав участь у будівництві двох ТЦ "Амстор" і магазину "Практикер" а також багатьох дрібніших об'єктів.
З Травня 2010г по Червень 2011г. ТОВ "Дирекція Адміністративних Будівель" Займана посада: начальник відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: Підготовка тендерної документації. Перевірка договірних кошторисів. Обробка і виконання заявок. Моніторинг ринку будматеріалів. Закупівля будівельної техніки і устаткування. Укладення договорів на постачання матеріалів. Контроль якості, кількості, термінів відвантаження. Оформлення документації, ведення звітності. Брав участь у будівництві Ж.К".Євроград" Панфілова 24 і Житлового будинку "Гауди" Артема 90,лікарня Калинина(реконструкція корпусу №6) а також багатьох інших об'єктів.
З вересня 2011 по грудень 2012. ТОВ "ГИК Мегабудинвест" . Займана посада: начальник відділу МТЗ. Об'єкти Оптовий ринок сільгосппродуктів , котеджне будівництво.
З січня 2013 по червень 2014 приватний підприємець. З бригадою у кількості 10 чол. робили ремонтно-будівельні роботи в м. Донецьку і області. Основним замовником був банк «Фінанси і кредит».
В серпні 2014 у зв'язку з активними бойовими діями виїхав з Донецька в Селидове.
З серпня 2015 по серпень 2016 стояв на обліку в центрі зайнятості. На даний момент є безробітним.
Особисті якості: Порядність, цілеспрямованість, комунікабельність, уміння працювати як в команді, так і самостійно, здатність швидко аналізувати ситуацію і уміння навчатися.
Додаткові відомості: Добре володію комп'ютером. Маю водійські права і особистий автомобіль.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: