Resume from February 22, 2024 PRO

Inna

Няня-гувернантка

Age:
44 years
City:
Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 09.2000 to 09.2021 (21 years)
Дошкільний навчальний заклад, Умань (Освіта, наука)

Вихователь вищої категорії

Вихователь

from 09.2000 to 09.2021 (21 years)
Дошкільний навчальний заклад, Умань (Освіта, наука)

Навчання та виховання дітей
Детальніше про мене https://uk.padlet.com/innanovosolova/padlet-857lutn8r3w94ss9

Education

УГПК, УДПУ

Дошкільний, Умань
Higher, from 1995 to 2005 (10 years)

Уманський гуманітарно-педагогічний коледж : навчання з 1995 по 1999 рік, де отримала освіту вихователь, оргазатор зображувальної діяльності; Уманський педагогічний університет з 2002по 2005 рік дошкільний факультет

Additional education and certificates

ГО “Асоціація розвитку творчої особистості «ВАРТО” Курс "Освітня мнемотехніка"

2014 - 2016

Knowledge and skills

Навчання та виховання дітей за допомогою новітніх технологій Арт-тренінги , майстер класи Арт-тренінги , майстер класи. Навчання дітей за новими програмам

Language proficiencies

  • Ukrainian — above average
  • English — beginner
  • Russian — average

Additional information

Вихователь зі стажем 20 років роботи в дит.садку, є досвід роботи нянею дітей від 1 до 7 років. Займаюся в ігровій формі, за сучасними методиками. Автор своїх ігор для раннього розвитку, на розвиток і запуск мови, для дрібної і великої моторики, та креативного мислення. Практикую арт-терапію, музико-терапію, пісочну терапію, казко-терапію.
Займаюся за своєю креативною програмою для дітей дошкільного віку, вчимося писати, рахувати, читати в ігровій формі, через квести.
🔹Надихаю діток на допомогу в побуті. Вчу дітей любити цей світ, і показую своїм прикладом, що кожен день може бути щасливим, щодня створюємо щось нове. Допомагаю пізнавати цей світ яскраво, а повсякденне життя роблю мега-цікавим.

1. Індивідуальний підхід до кожної дитини і сім'ї.
2. Перше пробне заняття - знайомство проходитиме в ігровій формі, паралельно спілкуючись також з батьками, адже контакт з дитиною найголовніше.
3. По відгукам батьків, дітки швидко до мене звикають.
4. Поки мами немає, я її очі. За вимогою можу надсилати фото і відео звіт мамі. Чесність і порядність для мене на першому місці.
5. Обожнюю дітей та з задоволенням створюю для них нові ідеї, щоб бачити результат - радість в очах, постійний стабільний розвиток.

🔹Є рекомендації від батьків моїх випускників . Веду свою групу в фб, де ділюся массою навчальних відео та матеріалів, консультую батьків по актуальним дитячим психологічним проблемам .
ШУКАЮ :
Гарну сім'ю з одним чи двома дітками, найбільше зараз в потоці з таким віком, діток від 10 місяців до 6 років, з 9 до 17-18: 00, 5/2, при потребі може бути інший графік та додатковий робочий час/день.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: