Resume from April 28, 2024 PRO

Олена

Начальник лабораторії, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Lypovets

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник лабораторії

from 06.2021 to 04.2024 (2 years 10 months)
ТОВ "Т. Б. ФРУТ", Липовець (Харчова промисловість)

Проходження сертифікації Halal, Kosher та BRCGS 9. Координація роботи працівників ВТЛ при виконанні лабораторних досліджень і своєчасне оформлення всіх документів про якість продукту згідно нормативної документації, специфікацій та розпоряджень.
Організація та контроль технологічного процесу, виконання стандартів та технічних умов
Контроль ведення кількісно-якісного обліку, згідно чинного законодавства України. Ведення спостереження за станом та роботою контрольно-вимірювальної апаратури, забезпечення своєчасної перевірки.
Планування бюджету лабораторії та контроль його виконання.
Формування потреб на закупівлю: лабораторного обладнання, посуду та реактивів, спецодягу,
Планування кількості досліджень та формування зразків для проведення випробувань на показники безпечності продукту, згідно нормативної документації, специфікацій, внутрішніх та зовнішніх розпоряджень.
Забезпечення наявності усіх необхідних нормативних документів та їх актуалізацію згідно вимог державних стандартів на всі види сировини і методи встановлення їх якості.

Змінний лаборант

from 09.2019 to 10.2019 (1 month)
ТОВ "Яблуневий Дар", Липовец (Харчова промисловість)

Відбір проб та підготовка їх до аналізу. Контроль якість сировини та готової продукції. Виконання лабораторних аналізів. Проведення необхідних розрахунків виконаних аналізів. Визначення якісних показників. Ведення відповідної документації. Внесення до бази даних результатів аналізу. Проміжний контроль уварювання.

Лаборант

from 01.2017 to 05.2019 (2 years 4 months)
Индик Мазура, Оструда (Харчова промисловість)

Контроль якості обробки н/ф, контроль параметрів зберігання та відвантаження продукції та відповідної документації. Відбір зразків для лабораторних аналізів, контроль документації, участь в аудитах другої та третьої сторони.

Змінний лаборант

from 07.2016 to 12.2016 (5 months)
ТОВ "Яблуневий Дар", Липовец (Харчова промисловість)

Контроль встановленого технологічного режиму на всіх етапах виробництва. Проведення фізико-хімічних досліджень сировини, матеріалів та готової продукції. Своєчасний та правильний відбір зразків готової продукції, сировини та матеріалів. Контроль та підтримка в робочому стані контрольно-вимірювального обладнання. Аналіз та оформлення результатів досліджень у лабораторних журналах. Контроль ваги та якості упакованого продукту.

Бармен-адміністратор

from 04.2011 to 06.2015 (4 years 2 months)
ресторан "Імперіал", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи співробітників, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу. Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану. Контроль за якістю обслуговування. Прийом замовлень у гостей на банкет, організація та проведення. Формування замовлень продукції та контроль поставок. Проведення інвентаризацій та санітарних днів. Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій. Підбір та навчання персоналу. Ведення касової дисципліни.

Офіціант

from 09.2010 to 04.2011 (7 months)
Ресторан "Імперіал", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймання замовлення та якісне обслуговування гостей. Сервірування та обслуговування бенкетів. Досконале знання меню, страв та напоїв а також їх поєднання. Забезпечення найвищого рівня сервісу. Підтримка чистоти столиків. Розрахунок гостей. Дотримання норм внутрішнього трудового порядку.

Офіціант

from 03.2008 to 06.2009 (1 year 3 months)
ресторан "Максим", Кропивницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

Якісне обслуговування гостей. Досконале знання меню, страв та напоїв а також їх поєднання. Забезпечення найвищого рівня сервісу. Підтримка чистоти столиків. Розрахунок гостей. Дотримання норм внутрішнього трудового порядку.

Education

Харкiвський державний унiверситет харчування та торгiвлi

"Технологiя харчування", Iнженер-технолог, Харків
Higher, from 2009 to 2012 (3 years)

Кіровоградський комерційний технікум

"Техноголія харчування", Технолог, Кіровоград
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (3 years)

Отримала червоний диплом

Knowledge and skills

MS Office Пользователь Internet Internet Explorer R-Keeper

Language proficiencies

English — average

Additional information

Відповiдальна, комунiкабельна, пунктуальна, компанійська, оптимiстична, доброзичлива, працьовита, активна, не маю шкiдливих звичок.

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: