Resume from March 4, 2024

Євген

Адміністратор ресторану, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор рецепції готелю

from 10.2021 to 05.2023 (1 year 7 months)
Hvoya, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

-поселення і виселення з номера;
-реєстрація і прийом оплати від постояльців;
-допомога в наданні потрібної інформації;
організація додаткових послуг;
-ведення обліку вільних номерів;
здійснення online бронювання;
-координація роботи різних технічних служб готелю;
-організація виписки і видача постояльцям потрібних бухгалтерських документів.

Бармен

from 05.2021 to 09.2021 (4 months)
Бар "Pomost 511", Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

-Спілкування з гостями та видача барної продукції
-Здача зміни менеджеру

Адміністратор, Старший бармен

from 12.2020 to 03.2021 (3 months)
ресторан "Горний кристал", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

З початку сезона був на Горному Кристалі, потім відкрили "Пан Банош"
-Організація роботи персоналу залу;
-Координація роботи служби доставки;
-Контроль якості видаваємого продукта;
-Контроль чистоти залу та бару;
-Складання закупів на бар
-Складання барної продукції;
-Проводження внутрішніх тренінгов;
-Ведення касової зміни;
-Проводення переобліків.

Старший бармен

from 09.2016 to 05.2017 (8 months)
Шале дю монт, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

2 сезони по 7 місяців
-Создавання барної карти
-Приготування продукції бару
-Обслуговування гостей
-Складання затишку для гостей
-Робота з Р-кіпіром
-Веденя каси

Старший офіціант

from 05.2016 to 10.2016 (5 months)
Ресторан "Люкс", Партеніт (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював в закладі протягом 4х літніх сезонів
-Обслуговування гостей
-збільшення продажів
-підготовка залу до роботи

Адміністратор

from 05.2015 to 05.2016 (1 year)
Лаунж бар "Mushroom", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організація і контроль роботи персонала
-Навчання персонала стандартам сервісу
-Робота по збільшеню об"ємів продаж
-Работа з касовою дісципліною

Старший офіціант

from 07.2013 to 05.2015 (1 year 10 months)
Ресторан "Луизиана", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей(Знання меню і карти бара)
-Прийняття банкетів, допомога гостям у складенні банкетного меню.

Бармен- офіціант

from 06.2011 to 08.2013 (2 years 2 months)
Готель "Теотральний", Запоріжжя (Обслеговування)

-Обслуживание гостей(согласно матрици приема заказа)
-работа с кассой
-приготовление напитков согласно ТК;
-умение работать быстро и качественно;
-соблюдение чистоты рабочего места;
-своевременное формирование заявок по продуктам
Достижения.
Знания ориентировка вин, миксология в коктейлах, баристика.

Education

ЗНУ

Економічний, облік та аудит, Запоріжжя
Higher, from 2011 to 2016 (5 years)

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — above average
  • Polish — average

Additional information

Також маю досвід:
-На кухні;
-У приготування кальянів;
- ведучим-вокалістом в караоке.
Є бажання та прихільність до розвитку.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: