Resume from May 10, 2024 PRO

Ірина

Обліковець, бухгалтер, помічник бухгалтера, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Mykolaiv (Lviv Region)
Ready to work:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер відділу клієнтського сервісу

from 11.2021 to now (2 years 6 months)
ТОВ "Ковальська Інвест"(локація ТОВ"Розвадівбудматеріали", Київ(місце праці с.Розвадів) (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Участь в інвентаризації ОЗ, Запасів. Робота з паперовими первинними документами(прийом документів від матеріально-відповідальної особи та контроль правильності їх оформлення, контролювання строків надходження документів від МВО, перевірка коректності оформлення,контроль в обліковій системі отримання оригіналів документів, друкування Актів введення та списання ОЗ, ТМЦ, МБП, ведення Авансових звітів, надавати достовірні дані по запиту аудиторів та керівництва). Організація документообігу з Централізованою бухгалтерією(ЦБ). Архівація документів. Нарахування оренди і спожитої електроенергії відповідно до договору, формування рахунків і актів наданих послуг. Звірка з контрагентами. Контроль дебіторської і кредиторської заборгованості.

Обліковець

from 08.2021 to 11.2021 (3 months)
ТОВ "Розвадівбудматеріали", Миколаїв (Львівська обл.) (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Внесення рахунків, накладних, актів виконаних робіт в систему ІТ-Interprize. Списання запчастин( формування вимог і актів списання), списання ТМЦ.

Старший касир

from 07.2017 to 07.2021 (4 years)
ТОВ"Сокар Петролеум", Львів (Паливна галузь)

Розрахунок покупців на касі, контроль ліміту в касі, підготовка і здача інкасації в банк, заповнення книги РРО, підготовка і здавання щоденних звітів, прийом палива, прийом товару, внесення приходів в систему, контроль цінників, термінів товару, викладка товарів згідно планограм.

Бухгалтер

from 01.2017 to 08.2017 (7 months)
КСТ "Цементник", Миколаїв (Львівська обл.) (Товариство)

Кадрова документація ( прийом і звільнення працівників, ведення трудових книжок, подання в програмі Медок повідомлень про прийняття на роботу), нарахування зарплати(подання звітів в податкову через програму Медок), робота з клієнт-банком Приват банк, Райффайзен банк Аваль( зарплатна відомість, прийом платежів по членським внескам і платежам за спожиту електроенергію). Внесення рахунків на оплату. Ведення каси і здача готівки у банк. Ведення даних по електроенергії усіх членів кооперативу, а саме зняття показників, нарахування кожному члену кооперативу плати за спожиту електроенергію і контроль за сплату. Авансові звіти.

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Фінансово-економічний, Правничий коледж, Львів
Higher, from 2006 to 2014 (8 years)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: