Resume from October 22, 2021 PRO

Максим

Директор підприємства, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Генеральний менеджер американської тракової фірми: HR, Safety, Accounting, Maintenance

from 09.2020 to now (3 years 9 months)
MI Direct Express Inc, Elkhart, IN (Американська тракова фірма, транспортні послуги доставки великих об'ємів вантажів на траках та трейлерах.)

Починав як менеджер по сервісу траків та трейлерів, але за срок в один рік став генеральним менеджером, окрім налагодження обладнання, я також вів бухгалтерію (зарплати, усі доходи та витрати компанії, витрати на паливо, прогнози та аналізи витрат і доходів і тд), робив відбір кадрів (потенційних кандидатів на посаду водія), вів весь документообіг (IFTA, 2290, Registrations, Licences, etc).
Отримав дуже хороший досвід з менеджменту, управління, практики англійської мови з мовцями і тд.

Education

Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie

Докторантура по лінгвістиці, лінгвіст, Częstochowa
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Одразу після завершення РДГУ та НУВГП, я поступив в UJD, Szkoła doktorska z językoznawstwa. Це навчання досі йде, недавно була комісія по оцінюванню прогресу так як 50% навчального процесу вже позаду. По завершенню цього навчання, отримаю ступінь доктора філософії (PhD). Мій дипломний проект "Мультилінгвізм України у трансдисциплінарній перспективі".

НУВГП

Факультет менеджменту, проджект менеджмент, Рівне
Higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Навчався на магістратурі в НУВГП на заочному відділенні проєктного менеджменту, отримав ступінь магістра проєктного менеджменту. Захищав дипломну роботу по агрокультурному проекту переробки вторинної біомаси у м. Рівне по мікрорайону Ювілейне. Основні тези цієї роботи були представлені також на всеукраїнському студентському конкурсі в Одесі, де я посів 1-ше місце (маю підтвердження). У цій роботі по переробці та сортуванню біовідходів приймав участь безпосередньо (перемішування біомаси аеробним методом), а також поширював важливість ідей сортування та переробки на різних конференціях та навіть на телебаченні (маю підтвердження).

РДГУ

Факультет іноземної філології, перекладач з англійської та німецької мов, вчитель англійської, німецької мов та зарубіжної літератури, Рівне
Higher, from 2013 to 2019 (6 years)

Отримав ступені бакалавра та магістра з відзнакою по іноземній філології. Бакалаврська робота "Художня специфіка роману Дена Брауна "Код да Вінчі". Магістерська роботу "Лінгвістичні особливості перекладу роману Дена Брауна "Код да Вінчі".

Additional education and certificates

ШУЖ (школа універсального журналіста)

2013, 2 тижні

German language school (GLS), Berlin

2016, 2 тижні німецької мови

Rotary Club, Lübeck

2019, 1 місяць. Це було педагогічне стажування у школах у місті Любек, Німеччина.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint CRM Водійські права кат. B Водіння авто Trello Google Швидкий набір тексту Google Drive

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced
  • German — average
  • Polish — average

Additional information

Люблю мистецтво, театр, книжки, музику. Маю свою музичну групу "Delirium", де пишу музику та тексти. Також у вільний час люблю опановувати щось в сфері психології. Творчий, креативний, завзято роблю великі проекти та доводжу їх до кінця. Маю почуття гумору, вмію адаптуватись до різних ситуацій, в тому числі стрессових. Бажаю знайти чудову роботу, де я буду рости професійно та відповідно заробляти.
P.S. Прошу не сприймати прискіпливо вказаний бажаний заробіток та вказані посади, я розгляну усі варіанти і навіть різні категорії :)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: