Resume from May 3, 2024 PRO

Володимир

Архітектор-концептуаліст, 80 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
59 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ГАП

from 12.2021 to 02.2023 (1 year 2 months)
ООО "Центр стратегічного розвитку DCH РЕ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Спочатку про те, як я працюю!..
Проекти, над якими я працюю, завжди є продуманими, далекоглядними та глобально значущими. Це статуси моєї архітектури та ландшафтного дизайну. Стан розширення можливостей ділянки та оптимально вивірені основні показники – фінальні цілі моїх концептів. Люблю працювати з колегами-однодумцями, які роблять свій внесок у якість проекту. Основними критеріями робочого процесу є: комфорт та прозорі відносини з колегами та клієнтами. Як архітектор, я проектую для людей, а це означає толерантність, розуміння, продуманий творчий підхід заради успіху.
А тепер про те за що відповідаю!..
Розробка архітектурних концепцій. Візуалізація та відео презентація, розробка принципових об`ємних рішень архітектури будівель, споруд, житлових та промислових комплексів, мікрорайонів, поселень, міст та їх реконструкцій. Експертиза та забезпечення оптимальних техніко-економічних показників архітектурних рішень. Підготовка вихідних даних для розрахунку бізнес-моделей проекту за для подальшої презентації на Інвест комітеті. Рішення з ландшафтного дизайну, комерційні інтер'єри, конкурсні програми, тощо...

Виконавчий директор, ГАП

from 03.2017 to 05.2019 (2 years 2 months)
ООО "АРХ-МОЕ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та забезпечення розробки різних стадій проектної документації для будівництва, та її адаптація. Участь у розробці архітектурних концепцій. Організація, виробництво та провадження програми будівництва автономного житла на основі активних технологій. Координація дій між суб`єктами архітектурної діяльності. Контроль якості робіт субпідрядних організацій.

Education

КДХІ Київський Державний художній інститут (НАОМА Національна Академія образотворчого мистецтва і архітектури)

Архітектура, Київ
Higher, from 1981 to 1987 (6 years)

Knowledge and skills

Сертифікований архітектор Lumion Autodesk 3ds Max Corona Renderer Знання ДБН Робота в команді Візуалізація Проєктування житлових будівель Adobe Photoshop AutoCAD Autodesk Revit Креативність Пунктуальність

Additional information

https://www.vg-arch.com
https://www.vg-arch.art

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: