Resume from February 1, 2024 File

Руслан

Супервайзер, соціальний працівник (благодійні фонди)

Age:
43 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Ряднина Руслан Васильович

E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 13.10.1980р
Сімейний стан: одружений

Освіта: спеціаліст, Полтавський державний педагогічний університет ім.В.Г.Короленка, за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура».
З лютого 2023 по люти 2024рр працював соціальним працівником в БФ «Слов»янське Серце». Маю сертифікати та пройшов навчання за програмою тренінгу « Психосоціальна підтримка та перша психологічна допомога», «Захист дітей у надзвичайних ситуаціях. Мінімальні стандарти гуманітарної допомоги для захисту дитини», «Кейс-менеджмент/ Соціальний супровід», «Основи Сейфгардінгу».
З грудня 2013р по грудень 2020р працював головою районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
Займався організацією та проведенням різних масових заходів спортивного напрямку ( спортивні турніри, змагання та спартакіади). Забезпечував функціонування та життєдіяльність адміністративних та спортивних споруд, які знаходилися на балансі.
2004- 2013рр – начальник відділу сім»ї, молоді та спорту Машівської районної державної адміністрації. Займався розробкою місцевих комплексних і цільових програм та готував проекти рішень на розгляд районної ради, щодо фінансування та
матеріально-технічного забезпечення виконання програм і здійснення заходів з питань сімейної та
молодіжної і державної політики та забезпечував її
реалізацію в регіоні.
Здійснював заходи, спрямовані на пропагування сімейних цінностей, здорового способу життя, підвищення рівня
правової обізнаності батьків і дітей. Вів облік та соціальний супровід багатодітних, малозабезпечених та сімей, які опинилися в сладних життєвих обставинах.Організовував та проводив заходи як спортивного так і культурного характеру.
Займався організацією оздоровчого відпочинку дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Постійна співпраця з громадськими організаціями. З якими спільно організовували різні заходи як спортивні так і соціальні. (Молодь за здоровий спосіб життя. Ми проти насильства в сім»ї і т.д)
Організовував конкурси, виставки, конференції, форуми,
інші заходи, які спрямовані на підвищення культурно-освітнього рівня дітей і молоді, та пропагування здорового способу життя.
Організовував, та контролював своєчасний та якісний розгляд працівниками відділу: звернень громадян, громадських організацій, державних та недержавних підприємств,
органів місцевого самоврядування з питань, які стосуються діяльності відділу сім»ї, молоді і спорту.
Займався підбором персоналу, плануванням та розробкою річного бюджету. Займався організацією та контролем будівництва та капітального ремонту об»єктів різного призначення.
З 2004р являюсь помічником депутата Полтавської обласної ради.
З 2004-2019р був радником голови Машівської районної державної адміністрації з гуманітарних питань.
Займався продажем нафтового обладнання, замитненням та розмитненням його.
Професійні навики: досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи та управління персоналом, гнучкість та нестандартні підходи у вирішенні поставлених задач, вміння працювати в режимі багатозадачності, розуміння вербальних та не вербальних засобів спілкування. Є водійські права.
Особисті якості: комунікабельний, відповідальний, вмію аналізувати та логічно мислити, володію мотиваційними прийомами для роботи з персоналом, володію організаторськими та лідерськими якостями, постійне бажання навчатись та пізнавати нове.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: