Resume from May 9, 2024

Ірина

HR-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Нr менеджер

from 01.2023 to 12.2023 (11 months)
ТОВ " Смачне м'ясне, Чернівці (Харчова промисловість)

Підбір персоналу(повний цикл рекруктингу).Адаптація персоналу та постановка на пост працівника. Аналіз продуктивності працівника на своій робочій ділянці. Звітність щодо укомлектованості штату персоналу на підприємстві. Організація тімбілдингів та урочистих заходів. Навчання персоналу, згідно запланованих планів .
Адміністративні та кадрові функції.

Нr director

from 12.2021 to 09.2023 (1 year 9 months)
ТОВ "Полістар", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління повним циклом Нr процесів.Підбір персоналу. Навчання та постановка на пост персоналу. Впровадження автоматизації процесів. Складання навчальних програм для кожного підрозділу. Адаптація та ведення співробітника на посаді .Документообіг по відділу, звітність.Розробка та ведення організаційної структури підприємства.Вдосконалення бізнес процесів компанії.
Адміністративні функції.

Керівник відлілу найму персоналу

from 01.2019 to 02.2021 (2 years 1 month)
ТОВ "Протеїн Інвест ", Хмельницький (Сільське господарство, агробізнес)

Створення системи управління персоналом.Навчання персоналу, згідно посадових вимог.Контроль кадрового діловиробництва. Формування штатного розпису підприємства та бюджету відділу. Співпраця з керівниками підрозділів. Підготовка та походження зовнішніх та внутрішніх аудитів. Проведення тематичних нарад.Втілення задумів власників в робочі процеси.

Керівник відділу персоналу

from 01.2017 to 01.2019 (2 years)
ТОВ " Аутомотів Електрик Україна", Чернівці (Машинобудування)

Відкриття підприємства з нуля. Формування кадрової політики підприємства. Документообіг відділу персоналу. Створення тренінгового центру підвищення кваліфікації. Розвиток корпоративного бренду.Поточна звітність. Найм персоналу. Робота з рекламними компаніями. Планування розвитку відділу.

Регіональний керівник з продажів

from 01.2011 to 01.2017 (6 years)
ТОВ " Територія твоєї техники", Чернівці (Торгівля технікою та мобільними послугами)

Відкриття нових торгівельних точок (магазинів).Виконання планів продажів. Набір на навчання, персоналу.Підготовка та подання щоденної звітності в головний офіс. Проведення щомісячних інвентаризації торгових точок. Ефективне покриття віренної території. Постійний розвиток магазинів та проведення аналізів роботи.

Керуючий магазином

from 02.2009 to 01.2011 (1 year 11 months)
ТОВ "Европродукт" Група товарів одяг, взуття., Чернівці (Роздрібна торгівля)

Відкриття нового торгівельного комплексу. Виконання планових показників. Контроль всіх товарно-технологічних процесів в магазині. Набір, управління та розвиток персоналу.Контроль правильного оформлення торгівельного залу, проведення переобліку, облік, замовлення та переміщення товарів. Ведення робочих графіків, видача заробітної плати. Адміністративні функції.Подання звітності та співпраця з контролюючимим органами.

Заступник директора з кадрових питань та побуту

from 08.2006 to 02.2009 (2 years 6 months)
ТОВ "Караван", Чернівці (Роздрібна торгівля)

Підбір персоналу.Адаптація працівників, постановка на пост нових працівників.Контроль роботи відділу персоналу.Розробка штатного розпису, планів та графіків навчання персоналу. Аналітична та фінансова звітність по підприємству. Планування бюджету відділу. Адміністративні функції. Робота з контролюючими органами .Проведення корпоративних заходів.

Education

Буковинська державна фінансова академія

Економіка підприємства, Чернівці
Higher, from 2000 to 2003 (3 years)

Knowledge and skills

MS Word Користувач Internet Комунікабельність

Language proficiencies

English — average

Additional information

Маю досвід роботи керівником магазину взуття 3 роки.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: