Resume from May 7, 2024 File

Тетяна

Фахівець з технічного супроводження систем безпеки

Age:
44 years
City of residence:
Fastiv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Купрейчик Іван Євгенович
Фахівець технічного супроводження систем безпеки
11 липня 1974 року народження.
м. Фастів, вул. Соборна, буд. 66, кв. 4
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
1993-1996р. Київський технологічний технікум, спеціальність "Технічне обслуговування та ремонт радіоелектронної техніки", кваліфікація "Радіотехнік".
Досвід роботи:
2015-2016г. Повне товариство «Ломбард Донкредит ТОВ «Інтер-Ріелті» і компанія» м. Київ, займав посаду фахівця з відеонагляду відділу технічної безпеки та контролю.
2013-2015р. ПАТ «БАНК ФОРВАРД» м. Київ, займав посаду головного фахівця відділу охорони, резервний фахівець із захисту інформації НБУ. Обов'язки: складання технічних завдань з обладнання приміщень банку системами охоронної та пожежної сигналізації, системами контролю доступу і відеоспостереження, технічний супровід, укладання та супроводження договорів обслуговування зазначених вище систем, заведення на оплату рахунків за договорами, досвід роботи з програмою ВО "КОНТУР". Генерація ключів криптозахисту електронних банківських документів, ведення документації обліку видачі ключів, печаток, кліше, пломбіраторов та ін. Технічний супровід програм СКУД, складання звітів про відвідування. Резервування інформації на випадок раптового збою або виходу з ладу обладнання.
2008-2012р. ПАТ «БТА БАНК» м. Київ, працював на посаді спочатку провідного фахівця, а потім головного фахівця технічного відділу Управління внутрішньої безпеки Департаменту банківської безпеки. В мої обов’язки входило обладнання приміщень банку системами контролю доступу та відео спостереження, технічне супроводження, налаштування та дрібний ремонт систем контролю доступу та відео спостереження, адміністрування спеціальних програм (“AccessNet”, “FortNet”, “StopNet”, “GeoVision”, “ILDVR”, “Infinity”), пошук та створення відео архіву потрібних подій. Маю досвід роботи з багатьма системами відео спостереження, IP- камерами, налаштуванням, пошуком та створенням архівних записів за допомогою мережі Internet.
2003-2008р. УДСО при ГУМВС України в м. Києві, працював на посаді електромонтера охоронно-пожежної сигналізації та відео спостереження ремонтно-експлуатаційної групи Оболонського ВДСО.

1998-2003р. Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П.Комісаренка, займав посаду техніка відділення зв’язку.
Додаткова інформація:
Володію вільно українською та російською мовою, англійською читаю та перекладаю зі словником. Впевнено володію ПК, MS Word, Excel, Visio, Lotus Notes, Adobe Photoshop, Acronis, а також встановлення ОС и необхідного ПЗ. Про себе - комунікабельний, чесний, трудолюбивий, енергійний, впевнений в собі. Швидко знаходжу спільну мову з колегами, в колективі ціню дружність, підтримку та довіру. Наполегливий у досягненні потрібної мети.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: