Resume from April 23, 2017

Алёна

Экономист, менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фрілансер

from 12.2016 to now (7 years 5 months)
Диплом-центр, Киев (написання дипломних проектів)

Кошторисник

from 04.2013 to 11.2016 (3 years 7 months)
ТОВ МНВП Союз, Житомир (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Фрілансер

from 10.2011 to 02.2013 (1 year 4 months)
Диплом-центр, Киев (написання дипломних проектів)

Education

Национальный университет "Острожская академия"

Экономическая кибернетика, Острог
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Access 1С:Бухгалтерія Delphi C++ MS FrontPage

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

ДОСВІД РОБОТИ:
У 2010 році (березень - квітень) – проходила практику на базі Житомирської обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Житомирі, асистент менеджера по роботі з фізичними та юридичними особами (формування пакету документів для відкриття/закриття депозиту).
У 2008 році (червень - липень) – проходила практику на базі Житомирської обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Житомирі, асистент провідного економіста по роботі з фізичними та юридичними особами (формування та супровід документів для відкриття/закриття іпотеки); асистент по роботі з PR-менеджентом та рекламою.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ:
Протягом навчання в академії була кореспондентом газети «Острозька академія» (сторінка економічних новин), секретарем голови наукового клубу «Економіст», одним з організаторів студентських круглів столів та конференцій економічного факультету

У 2008 році - учасник Всеукраїнської міжвузівської студентської конференції «Проблеми і перспективи розвитку економіки в умовах ринку» м. Острог; наукова робота «Власний капітал комерційних банків на сучасному етапі розвитку банківської системи»

У 2009 році - призер IV Міжнародної міжвузівської студентської конференції «Проблеми і перспективи розвитку економіки в умовах ринку» м. Острог; наукова робота «Моделювання обсягів фінансових ресурсів комерційних банків» (Диплом І ступеня)

У 2009 році - учасник ІІІ Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Научный потенциал молодежи – будущему Беларуси» Поліському державному університеті, м. Пінськ, Республіка Білорусь; наукова робота «Прогнозування обсягів фінансових ресурсів комерційних банків».

У червні 2009 року – захист бакалаврської роботи «Економіко-математичні методи в управлінні капіталом комерційного банку» (91 - «відмінно»)

В квітні 2010 року - учасник ІV Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Научный потенциал молодежи – будущему Беларуси» Поліському державному університеті, м. Пінськ, Республіка Білорусь; наукова робота «Управление финансовыми ресурсами коммерческого банка на основе математических моделей оптимизации»

У червні 2010 року – захист дипломної роботи «Математичні методи управління фінансовими ресурсами підприємств та банків України» (91 – «відмінно»)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
маю хороші аналітичні та організаторські здібності, дисциплінована, відповідальна, тактовна, комунікабельна, наполеглива, ініціативна. Шкідливих звичок не маю.

ІНТЕРЕСИ:
аналітика, прогнозування, моделювання та управління економікою, журналістика.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: