Resume from February 6, 2024 PRO

Іванна

Юрист, помічник юриста, діловод, адміністратор, секретар

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар-діловод

from 07.2013 to 07.2017 (4 years)
ТзОВ "Навчально-курсовий комбінат", Калуш (Освіта, наука)

Приймала, реєструвала кореспонденцію і направляла її у структурні підрозділи. Складала та оформляла документи. Організовувала роботу з документами (включаючи організацію архівного зберігання). Відповідала на телефонні дзвінки. Вела документообіг компанії. Контрольювала своєчасність виконання, підписання та погодження документів. Вела довідкову роботу по документах. Вела архів документів на підприємстві, їх своєчасне списання та утилізація. А також виконувала всі інші вказівки директора підприємства, завіряла своїм підписом певні документи, вирішувала питання в межах своєї компетенції, знайомилася з документами і рішеннями, прийнятими керівництвом, що мають відношення до виконання посадових обов'язків, вносила пропозиції щодо підвищення ефективності своєї діяльності та усунення недоліків, виявлених в процесі виконання своїх посадових обов'язків. Комунікувала з людьми, підписувала та укладала договори з підприємствами, про надання нашою організацією освітніх послуг. Виписувала та видавала посвідчення про закінчення певних навчальних курсів.
На даній роботі багато чого навчилася і маю хороші рекомендації з попереднього місця роботи.

Education

Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького

Юридичний факультет, спеціальність правознавство, Івано-Франківськ
Higher, from 2008 to 2013 (5 years)

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Email Робота з оргтехнікою Державні реєстри Навичка роботи з комп'ютером та офісною оргтехнікою.

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Polish — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ділові і особистісні якості: цілеспрямованість, гнучкість мислення, розвинені аналітичні, прогностичні здібності, гарна пам'ять, стійка увага, висока працездатність, стресостійкість, відповідальність, ініціативність, пунктуальність, ввічливість, порядність, тактовність, наполегливість, оптимізм, прагнення до саморозвитку, комунікабельність.
Без шкідливих звичок!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: