Лариса
Головний технолог, завідувач виробництва, 60 000 UAH
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7876165/
Work experience
Шеф кухар
from 05.2024 to 09.2025
(1 year 5 months)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі (мясо_рибний,кулінарний,борошняний,кондитерський цехи), замовлення сировини ,покупноі продукціі,приймання по кількості та якості згідно діючим правилам стандартизаціі,ХАСП,органолептичним показникам ,правилам пакування продукціі та перевірка супроводжувальних документів ,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.
Шеф-повар
from 11.2021 to 09.2022
(11 months)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.
Шеф-повар
from 05.2021 to 10.2021
(6 months)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.
Головний технолог
from 03.2020 to 10.2023
(3 years 8 months)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту,замовлення та прийомка сировини по кількості та якості ,органолептичними показниками,перевірка супроводжувальних документів на приймання товарів згідно нрм стандартизаціі,відбракування неякісних продуктів харчування,враховуючи терміни реалізаціі, температуні режими при зберіганні , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.
Технолог харчової промисловості,шеф кухар
from 09.1989 to now
(36 years 4 months)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль та організація виробничих процесів в цехах -кулінарний, мясний, рибний, вафельний, кондитерський, коптильний ,здійснення контролю по дотриманню санітаріі згідно законодавчих актів,норм санітаріі ,дотриманням правил ХАССП,ведення нормативноі документаціі,навчання працівників новітніх технологій приготування страв,виробів, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією,складання тезнологічних та калькуляційних карток,розрахунок собівартості та продахних цін,проведення контрольніх проробок на виготовлення продукціі,проведення майстер класів на нові вироби продуцціі,навчання персоналу по технологіі та санітаріі,впровадження нових видів продукціі, розрахунок взаємозаміни сировини в рецептурах,перевірка норм втрит БР та НЕТТО на всіх процесах виробництва,замовлення та приймання сировини за органолептичнимипоказниками та документацією.
Технолог харчової промисловості
from 06.1989 to 09.2009
(20 years 4 months)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)
Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. та калькуляційних карт,розрахунок собівартості готовоі продукціі,складання цін реалізаціі,проведення контрольних проробок, контроль за технологічним процесом приготувення готовоі продукціі та н/ф,складання нотацій на продукцію яка реалізується в торгівельну мережу , контроль за дотриманням сан. норм при здійсненні технологічного процесу , робота( заповнення ) документаціі по НАССП,проведення занять з працівниками по дотриманню правил з санітаріі та гігієни на виробництві,проведення майстер класів.Контроль за виробничими процесами цехів :кулінарний,кондитерський,рибний,мясний,вафельний).
Education
ДИСТ Донецкій інстітут підприємництва та менеджерства
Технологичний,технолог громадського харчування, Донецьк
Higher, from 1985 to 1989 (4 years)
Диплом Інженера -технолога харчового виробницва,керівника харчовоі промисловості,спеціальність-тенологія приготування страв та виготовлення харчовоі продукціі Диплом(червоний) кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора-рецептурника, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- MS PowerPoint
- MS Access
- MS Outlook
- EmailOpenViewPro
- Express
- Mirramail
- Висока працездатність
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
More resumes of this candidate
60 000 UAH
Kyiv, Izmail, Shostka
Higher education · Full-time
- Шеф-повар, Меркурий база отдыха, 1 year 5 months
- Шеф-повар, База відпочинку ВІТЕРЕЦЬ, 2 years 5 months
Considering positions: Технолог харчової промисловості (виробництво н/ф), Технолог дитячого харчування
60 000 UAH
Kyiv, Sumy, Shostka
Higher education · Full-time
- Шеф-повар, ресторан Колиба харчова промисловість, 1 year 5 months
Considering positions: Технолог харчового виробництва, шеф-кухар, Майстер виробничого навчання, Інспектор з якості
60 000 UAH
Kyiv, Odesa, 2 more cities
Higher education · Full-time
- Щеф-кухар, база відпочинку, 2 years 5 months
- Технолог рыбного цеха, рыбный цех по производству рыбной продукции, 1 year 6 months
Considering positions: Технолог харчування, шеф-кухар, Технолог кондитерського виробництва, Технолог харчової промисловості
70 000 UAH
Kyiv, Odesa, 2 more cities
Full-time
- Шеф-кухар, База відпочинку, 4 months
- Шеф-повар, База відпочинку ВЕТЕРОК, 6 months
Similar candidates
-
Завідувач кондитерського виробництва
Kyiv -
Керівник підприємства
Kyiv -
Головний технолог
50000 UAH, Kyiv -
Завідуючий виробництвом
80000 UAH, Kyiv -
Технолог кондитерського виробництва
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities -
Директор підприємства
Kyiv, Kharkiv