Лариса

Головний технолог, завідувач виробництва, 60 000 UAH

Considering positions: Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник виробництва, Керуючий рестораном, Товарознавець
Employment type: full-time
Age: 59 years
City of residence: Shostka
Ready to work: Izmail, Kyiv, Odesa, Shostka, Sumy, Uman
Considering positions:
Головний технолог, завідувач виробництва, Керівник виробництва, Керуючий рестораном, Товарознавець
Employment type:
full-time
Age:
59 years
City of residence:
Shostka
Ready to work:
Izmail, Kyiv, Odesa, Shostka, Sumy, Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 05.2024 to 09.2025 (1 year 5 months)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі (мясо_рибний,кулінарний,борошняний,кондитерський цехи), замовлення сировини ,покупноі продукціі,приймання по кількості та якості згідно діючим правилам стандартизаціі,ХАСП,органолептичним показникам ,правилам пакування продукціі та перевірка супроводжувальних документів ,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.

Шеф-повар

from 11.2021 to 09.2022 (11 months)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.

Шеф-повар

from 05.2021 to 10.2021 (6 months)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.

Головний технолог

from 03.2020 to 10.2023 (3 years 8 months)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту,замовлення та прийомка сировини по кількості та якості ,органолептичними показниками,перевірка супроводжувальних документів на приймання товарів згідно нрм стандартизаціі,відбракування неякісних продуктів харчування,враховуючи терміни реалізаціі, температуні режими при зберіганні , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.

Технолог харчової промисловості,шеф кухар

from 09.1989 to now (36 years 4 months)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль та організація виробничих процесів в цехах -кулінарний, мясний, рибний, вафельний, кондитерський, коптильний ,здійснення контролю по дотриманню санітаріі згідно законодавчих актів,норм санітаріі ,дотриманням правил ХАССП,ведення нормативноі документаціі,навчання працівників новітніх технологій приготування страв,виробів, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією,складання тезнологічних та калькуляційних карток,розрахунок собівартості та продахних цін,проведення контрольніх проробок на виготовлення продукціі,проведення майстер класів на нові вироби продуцціі,навчання персоналу по технологіі та санітаріі,впровадження нових видів продукціі, розрахунок взаємозаміни сировини в рецептурах,перевірка норм втрит БР та НЕТТО на всіх процесах виробництва,замовлення та приймання сировини за органолептичнимипоказниками та документацією.

Технолог харчової промисловості

from 06.1989 to 09.2009 (20 years 4 months)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. та калькуляційних карт,розрахунок собівартості готовоі продукціі,складання цін реалізаціі,проведення контрольних проробок, контроль за технологічним процесом приготувення готовоі продукціі та н/ф,складання нотацій на продукцію яка реалізується в торгівельну мережу , контроль за дотриманням сан. норм при здійсненні технологічного процесу , робота( заповнення ) документаціі по НАССП,проведення занять з працівниками по дотриманню правил з санітаріі та гігієни на виробництві,проведення майстер класів.Контроль за виробничими процесами цехів :кулінарний,кондитерський,рибний,мясний,вафельний).

Education

ДИСТ Донецкій інстітут підприємництва та менеджерства

Технологичний,технолог громадського харчування, Донецьк
Higher, from 1985 to 1989 (4 years)

Диплом Інженера -технолога харчового виробницва,керівника харчовоі промисловості,спеціальність-тенологія приготування страв та виготовлення харчовоі продукціі Диплом(червоний) кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора-рецептурника, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • MS Access
  • Email
  • MS Outlook
  • EmailOpenViewPro
  • Express
  • Mirramail
  • Висока працездатність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: