- PRO
Лариса
Керівник напрямку, 60 000 UAH
- Considering positions:
- Керівник напрямку, Головний технолог, завідувач виробництва, Адміністратор залу, Продавець-консультант, Диспетчер, Майстер зміни
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 59 years
- City of residence:
- Shostka
- Ready to work:
- Izmail, Kyiv, Odesa, Shostka, Sumy
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7876165/?puid=135599
Work experience
Шеф кухар
from 05.2024 to 09.2024
(4 months)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі, замовлення сировини,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.
Шеф-повар
from 11.2021 to 09.2022
(10 months)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.
Шеф-повар
from 05.2021 to 10.2021
(5 months)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)
Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.
Головний технолог
from 03.2020 to 10.2023
(3 years 7 months)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту, прийомка сировини по кількості та якості , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.
Технолог харчової промисловості,шеф кухар
from 09.1989 to now
(35 years 11 months)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль виробничих процесів ,санітаріі,навчання працівників, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією
Технолог харчової промисловості
from 06.1989 to 09.2000
(11 years 3 months)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)
Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. карт,розрахунок собівартості, контроль за технологічним процесом , санітрним станом.
Education
ДИСТ Донецкій інстітут предпрінімательства та
Технологичний,технолог громадського харчування, Донець
Higher, from 1985 to 1989 (4 years)
Інженер -технолог харчового виробницва,керівник харчовоі промисловості. Диплом кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- MS PowerPoint
- MS Access
- MS Outlook
- EmailOpenViewPro
- Express
- Mirramail
- Висока працездатність
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
More resumes of this candidate
- PRO
Considering positions: Технолог харчової промисловості (виробництво н/ф), Технолог дитячого харчування
60 000 UAH
Kyiv, Sumy, Shostka
Higher education · Full-time
- Шеф-повар, ресторан Колиба харчова промисловість, 1 year 4 months
- PRO
Considering positions: Технолог харчового виробництва, шеф-кухар, Майстер виробничого навчання
60 000 UAH
Kyiv, Odesa, 2 more cities
Higher education · Full-time
- Щеф-кухар, база відпочинку, 2 years 4 months
- Технолог рыбного цеха, рыбный цех по производству рыбной продукции, 1 year 5 months
Considering positions: Технолог з технології харчування, шеф-кухар, Технолог кондитерського виробництва, Вахтер
60 000 UAH
Kyiv, Odesa, 2 more cities
Full-time
- Шеф-кухар, База відпочинку, 3 months
- Шеф-повар, База відпочинку ВЕТЕРОК, 5 months
- PRO
60 000 UAH
Kyiv, Izmail, Shostka
Higher education · Full-time
- Шеф-повар, Меркурий база отдыха, 4 months
- Шеф-повар, База відпочинку ВІТЕРЕЦЬ, 2 years 4 months
Similar candidates
-
Державний службовець, керівник департаменту, відділу, головний спеціаліст (охорона здоров'я)
Kyiv, Lviv -
Керівник напрямку
40000 UAH, Kyiv -
Начальник відділу закупівель
Kyiv -
Керівник відділу
80000 UAH, Mykolaiv, Odesa -
Керівник відділу
Kyiv -
Керівник відділу
Kyiv