• PRO

Лариса

Керівник напрямку, 60 000 UAH

Considering positions:
Керівник напрямку, Головний технолог, завідувач виробництва, Адміністратор залу, Продавець-консультант, Диспетчер, Майстер зміни
Employment type:
full-time
Age:
59 years
City of residence:
Shostka
Ready to work:
Izmail, Kyiv, Odesa, Shostka, Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 05.2024 to 09.2024 (4 months)
база відпочинку Меркурій, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи харчоблоку, керівництво робочого процесу виробництва,особиста робота на процесі, замовлення сировини,контроль за санітарією та дотриманням технологіі приготування страв, складання меню, впровадження нових страв, складання техн.карток, калькуляційних карт,розрахунок собівартості страв, цін реалізаціі.

Шеф-повар

from 11.2021 to 09.2022 (10 months)
ресторан украинской кухни, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація ,управління та контроль роботи за технологічними та виробничими процесами кухні та робочих цехів.Контролювання якості вхідноі сировини та готовоі продукціі.Розробка та внесення змін в нормативну та технологічну документацію,до робочих рецептур,калькуляційних карток в залежності від якості сировини,розрахунок взаємозаміни сировини в рецептури за кількістю згідно нормативних правил.Здійснення контролю за дотриманням технологічного та температурних режимів при приготуванні,збереженні та реалцзаціі н/ф та готовоі продукціі Виявлення та вирішення проблем повязаних з виробництвом та якістю продукціі.Встановлення норм витрат сировини згідно стандартів,розрахунок рентабельності страв та продуктивності устаткування.Розробка меню(сезонне,бенкетне,дитяче..),нових страв,впровадження іх у виробничий процес, навчання персоналу новітніх технологій.Складання технологічних,калькуляційних карток, розрахунок собівартості страв та продажних цін згідно змінення ціни надходження. Замовлення сировини згідно нормативним запасам,приймання смровини за кількістю та якістю.Проведення інвентаризацій,віявлення нестач.Контроль сан.стану згідно правилХАССП,ведення документаціі ,журналів Критичних точок виробництва.Особисте приготування СТРАВ ВІД ШЕФА,та страв індивівуального замовлення.Робота зорганізаціі виробництва_шедська лінія та шведський стіл,підприємства закритого та відкритого типу,з лінією роздачи,та обслуговуваннямофіціантами.

Шеф-повар

from 05.2021 to 10.2021 (5 months)
ТОВ ВЕТЕРОК, Ізмаїл (Готельно-ресторанний бізнес)

Складння сезонного меню, робота Шведська лінія, особисто приготування страв ВІД ШЕФА, приймання сировини, замовлення, розрахунок сировини та видача на виробництво на зміну, контроль за технологією приготування страв, санітарн.станом. виходом готових страв, правилами та термінами реалізаціі готовоі продукціі.

Головний технолог

from 03.2020 to 10.2023 (3 years 7 months)
тов хлібокомбінат, Охтирка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль технологічного процесу виробництва,виходу готового продукту, прийомка сировини по кількості та якості , складання технологічних ,калькуляційних карток ,розробка нових видів продукціі, розрахунок цін реалізаціі, впроваження в вирбництво нових видів,проведення контрольних проробок, навчання персоналу, контроль сан.станом,проведення навчань персоналу по вимогамНАССП.

Технолог харчової промисловості,шеф кухар

from 09.1989 to now (35 years 11 months)
виробництво харчових продуктів, Шостка (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль виробничих процесів ,санітаріі,навчання працівників, розробка нових видів продукціі,меню,робота з виробничою документацією

Технолог харчової промисловості

from 06.1989 to 09.2000 (11 years 3 months)
комбинат п\ф, Шостка (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів продукціі,складання техн. карт,розрахунок собівартості, контроль за технологічним процесом , санітрним станом.

Education

ДИСТ Донецкій інстітут предпрінімательства та

Технологичний,технолог громадського харчування, Донець
Higher, from 1985 to 1989 (4 years)

Інженер -технолог харчового виробницва,керівник харчовоі промисловості. Диплом кондитера 5 розряду, посвідчення технолога _калькулятора, викладач 2 категоріі кухарів,кондитерів,барменів,офіціантів.
-

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • MS Access
  • Email
  • MS Outlook
  • EmailOpenViewPro
  • Express
  • Mirramail
  • Висока працездатність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: